Neuhvatljivi Džeri: Treći dan ni traga ni glasa od odbjeglog bika

Agencije
Neuhvatljivi Džeri: Treći dan ni traga ni glasa od odbjeglog bika

U Hrvatskoj već treći dan traje potraga za bikom koji je pobjegao sa klanja u Kaštel Starom, a iako je bio lociran u subotu uveče, uspio je ponovo da nestane.

Petar Sejo, vlasnik klanice iz koje je bik po imenu Džeri pobegao, kaže da nema još nikakvih saznanja o tome gdje bi životinja mogla da se nalazi.

Bjekstvo Džerija postala je glavna tema medija tokom proteklog vikenda, ali i društenih mreža, gdje dobija sve više podrške.

Neki u šali kažu da bi odbjegli bik trebalo da dobije svoj rijaliti. O odbjeglom biku pišu i inostrani mediji, koji prenose da je njegov vlasnik Ivan Božić rekao da će poštedjeti život Džeriju, kome je ovo već drugi bijeg od smrti.

Tokom jučerašnjeg popodneva Džeri se našao u dvorištu, a žena koja ga je vidjela ispričala je da je bik ogroman i da je u prvih mah mislila da halucinira.

Oglasio se i posljanik Ivan Pernar koji je Džeriju poželio "svu sreću ovog svijeta".

Inače, riječ je o mladom biku, starom oko godinu dana koji je težak više od 600 kilograma.

"Šteta je velika zato što je on jednostavno prilikom bjega pokidao sve što mu se našlo na putu. Ja se samo nadam da će se sve srećno završiti jer je naš cilj bio da alarmiramo ljude i građane da se nešto ne bi dogodilo", izjavio je Sejo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana