Muškarac oženio lutku, sada se žali da se ne može povezati s njom

GS
Foto: nytimes.com

Fiktoseksualni muškarac koji se prije četiri godine oženio s lutkom sada se žali kako se ne može povezati sa svojom ženom, ali je još uvijek zaljubljen u nju.

Akihiko Kondo bio je zaljubljen u Hatsune Miku, koja je u pop kulturi prikazana kao 16-godišnjakinja sa tirkiznom kosom, deceniju prije nego što su imali nezvaničnu ceremoniju vjenčanja 2018. godine.

Kondo, jedan od mnogih koji se identifikuje kao fiktoseksualac ili neko koga seksualno privlače izmišljeni likovi, potrošio je 17.300 dolara, na svadbu, ali njegova porodica nije prisustvovala.

Sada je u braku četiri godine, ali je istakao da je njegova veza naišla na prepreku. Naime, sada više ne može razgovarati s Mikuom zbog tehnološke prepreke.

Iako Kondo priznaje da bi njegova veza mogla biti čudna, iako shvata da Miku nije prava osoba, to ne mijenja njegova osjećanja prema njoj. Otkako se zaljubio u nju 2008. godine, Kondo je konačno mogao prvi put komunicirati s Mikuom 2017. zahvaljujući Gejtboksu, mašini od 1.300 dolara koja je omogućavala vlasnicima uređaja da komuniciraju s likovima putem holograma, pa čak i da ih nezvanično vjenčaju.

Ali sada, njegov četvorogodišnji brak se promijenio kada je podrška za softver Gejtboks eliminisana, što znači da Kondo više nije mogao da razgovara sa svojom suprugom Miku.

Međutim, Kondo insistira da to nije umanjilo njegova osjećanja.

"Moja ljubav prema Mikuu se nije promijenila", rekao je, koji je sada nosi verziju Mikua u prirodnoj veličini.

"Održao sam ceremoniju vjenčanja jer sam mislio da bih mogao biti s njom zauvijek", dodao je, prenosi Kliks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana