Lažirala svoje vjenčanje da bi joj se bivši javio

Avaz
Lažirala svoje vjenčanje da bi joj se bivši javio

Da li ste ikada prošli kroz razarajući raskid? Ako niste, vjerujte da ćete tek tada znati sve o ključnim fazama kroz koje morate da prođete da biste takve raskide zaista prevazišli.

Jedna djevojka je na svom TikToku opisala svoju nesvakidašnju fazu gdje je čak lažirala sopstveno vjenčanje, sa fotografom, kako bi navela bivšeg da se javi.

Ona je na svom TikTok profilu podijelila isječke ovog vrlo posebnog dana.

Napisala je: „Sjećam se vremena kada sam lažirala svoje vjenčanje i organizovala profesionalno fotografisanje kako bi on to sve vidio i kako bi mi se javio.”

Štaviše, nijedno, pa ni lažno vjenčanje ne bi bilo potpuno bez mladoženje, a ona je platila glumca kako bi mogla da se slika i sa svojim novim „mužem“.

Osim što imaju slike gdje su zagrljeni i pored svadbene torte, mladoženja je pjevao i serenadu svirajući na klaviru, dok je ona s ljubavlju gledala u njega.

Njeni pratioci su bili šokirani trudom koji je uložila, samo da bi natjerala svog bivšeg da stupi u kontakt sa njom, a jedan korisnik je napisao: „Ne osjećam se dobro trenutno jer znam da ima jako ludih žena…“

– Najgore od svega je što je vidio moje storije (na Instagramu) i nije se uopšte javio –  napisala je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana