Koristio brojeve iz kolačića sreće pa osvojio lutrijsku premiju!

Zanimljivosti dana
Foto: printskrin

Gabriel Fiero iz Korneliusa uzeo je kolačić sreće dok je večerao sa svojom suprugom u restoranu Red Bovl u Šarlotu u Sjevernoj Karolini, navodi se na veb stranici Lutrije Sjeverne Karoline.

„Obično ne igram svoje brojeve kolačića sreće, ali sam ih pokušao iz hira“, rekao je.

Kupio je lutrijski tiket Mega Milions onlajn za 3 dolara i dodao 1 dolar da bi napravio  megaplejer tiket, što znači da će svaki dobitak biti umnožen.

To je bio dodatni dolar koji je dobro potrošen sa Fierove strane, jer je koristeći brojeve iz njegovog kolačića sreće, upario svih pet bijelih loptica da bi osvojio milion dolara – a onda je njegova pobjeda učetvorostručena zahvaljujući Megaplejeru, što znači da je zapravo osvojio 4 miliona dolara!

“Ujutro sam dobio mejl i samo sam zurio u njega zaprepašćeno.”Uzeo sam ga i pokazao ženi i ona je mislila da je to šala ili možda prevara.“, rekao je on u postu na blogu vebstranice lutrije.

Nakon što su bili sigurni da je njihova pobjeda stvarna, Fiero i njegova žena su počeli da skaču od radosti po kući.

Fiero, penzionisani vojni narednik koji je proveo 32 godine u službi, donio je kući 2.840.401 dolar nakon poreza po odbitku. Rekao je da planira da uloži većinu novca – ali je dodao da će on i njegova žena potrošiti bocu šampanjca na putu kući.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana