Kakva osveta: Pjevala na vjenčanju bivšem momku i djevojci sa kojom ju je prevario

GS
Foto: Ilustracija

Aleksandra Star, ambiciozna kantautorka iz Kalifornije, doživjela je šok kada su je pozvali da nastupi na vjenčanju svog bivšeg momka s djevojkom s kojom je prevario prije godinu dana.

Muzičarka, koja je rekla da je bila u vezi s neimenovanim muškarcem više od pet godina prije nego što je prošle jeseni saznala da je prevario, objasnila je da radi kao “cover pjevačica”, što znači da često uskače umjesto onih koji ne mogu nastupiti na lokalnim događanjima.

Pa kad ju je šef benda koji je njen bivši angažovao za svoje vjenčanje nazvao i zamolio da zauzme mjesto njihove pjevačice, osjetila je da je to znak i shvatila to kao savršenu priliku za osvetu.

Njena bivša ljubav doživjela je veliki šok kada je počela pjevati pjesmu “Before He Cheats”. Tada ga je još polila vodom prije nego što je izjurila s vjenčanja u dramatičnom trenutku koji je snimljen i podijeljen na TikToku.

Aleksandra je skrivala lice prvi dio večeri, ali kada je par izašao na podijum za svoj prvi zajednički ples, počela je da pjeva kantri hit, koji govori o osveti nevjernom bivšem, okrećući se prema zvanicama kako bi svi vidjeli njeno lice.

Činilo se da je mladencima bilo izrazito neprijatno kada su shvatili ko im to pjeva na vjenčanju, dok je prijatelj od mladoženje pokušao otjerati Aleksandru s vjenčanja.

Objavila je isječak šokantnog trenutka u aplikaciji za video streaming prošlog mjeseca, gdje je brzo postao viralan – prikupivši više od devet miliona pregleda u nekoliko dana i ostavivši mnoge ljude u šoku, piše Avaz.

 

@alexandra_starr Replying to @Christina Venditti ♬ original sound - alexandrastarr

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana