Heineken napravio patike napunjene pivom VIDEO

G.S.
Foto: Adweek

Heineken se nedavno udružio sa dizajnerom patika Dominikom Ciamboneom, zvanim “The Shoe Surgeon”, kako bi kreirali specijalne patike sa đonom punjenim Heineken pivom.

Koristeći specijalizovanu hiruršku metodu ubrizgavanja, Dominik Ciambone kreirao je prvi par patika koje omogućavaju korisniku da hoda po pivu.

Očigledno, nije u pitanju samo izgled, jer đonovi takođe pružaju glatko i udobno iskustvo hodanja inspirisano Heineken Silver. Kaže se da tečnost koja se pomjera unutar đona dok hodate pruža jedinstven osjećaj.

“Heinekicks“ patike sadrže ikoničnu šemu boja kompanije – zelenu, bijelu i crvenu – kao i Heinekick  logo i zgodne otvarače za flaše ugrađene u jezik. Ali ono što ih zaista izdvaja od svih drugih patika je tečnost koja pluta u njihovim providnim đonovima – pravo Heineken Silver pivo.

“Partnerstvo sa Heinekenom za njihovo novo pivo bio je zabavan izazov.Obojica delimo strast prema inovacijama i pomeranju granica i kreirali smo dizajn koji to odražava. Cipela ne samo da oličava energiju Heineken Silvera, već je i bukvalno nosi. Ne mogu reći da sam ikada ranije dizajnirao patike koje sadrže pravo pivo.” , rekao je Ciambone.

Nažalost, osim ako ne živite u Singapuru, šanse da se dočepate jednog od samo 32 para “Heinekicks” patika koji će se pojaviti na tržištu su male.

Beer for your sole

Designed in collaboration with noted shoe designer, Dominic Ciambrone, to celebrate the smoothness of Heineken®️ Silver. Heinekicks aren't your everyday shoe, but it’s not every day you get to walk on beer. pic.twitter.com/LefwD5X7if

— Heineken (@Heineken) August 2, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana