Da li ste znali da postoji budilnik koji će vas razbuditi smradom?!

24sedam
Foto: gadgetflow

Teško se budite, uobičajeni alarmi vas nerviraju, a svakog dana kasnite na posao? Onda je ovo prava stvar za vas. Sensorwake vas budi mirisom!

Iz kompanije tvrde da je tri minuta ispuštanja vašeg omiljenog mirisa dovoljno da vas probudi i to mnogo bolje i suptilnije nego obični alarmi. Logično, još kvalitetnije i efikasnije bušenje ćete postići ukoliko podesite da vas ranom zorom svijesti dozove “miris” kakice ili znojave nogice.

Ne samo da će vas probutiti, već će i pozitivno uticati na probavu i higijenu, jer će vam se toliko smučiti život, da ćete odmah zaglaviti tuširanje i pranje, pa ćete na posao uvijek dolazitti na vrijeme, lijepi i mirišljavi. Naravno, za one konzervativnije fabrika je pripremila mirise klope, šume, kafe i sl. Međutim, ako vam je zapušen nosić i ne probudite se, alarm će aktivirati zvuk.

Cijena ovakvog alarma iznosi 109 dolara, dok će vas jedno punjenje mirisa, koje inače traje 30 dana, koštati 10 dolara. Dakle za mjesec dana potentnog mirisa svježe oslobođenog goluba trebate da potrošite daleko manje novca nego što biste potrošili normalno na hranu i začine od kojih se prdi fantastično!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana