Britanac tvrdi da je pio 30 limenki Pepsija dnevno, otkrio da se riješio zavisnosti pomoću hipnoze

GS
Foto: Ilustracija

Britanac Endi Kari tvrdi da je više od 20 godina pio 30 limenki Pepsija dnevno i da je na kupovinu ovog pića trošio više od osam hiljada dolara godišnje.

Otkrio je i da se riješio ove zavisnosti uz pomoć hipnoze.

"Obožavao sam ukus hladnog Pepsija. Ništa ga nije moglo nadmašiti i naprosto sam se 'navukao'. Obzirom na to da sam često radio noćne smjene u supermarketu, šećer me mogao održati budnim", kazao je za  Saut Vest Njuz Servis.

Ubrzo je postao zavisan i nije mogao funkcionisati ukoliko ga ne popije. Saznao je u međuvremenu dobio čak 120 kilograma i da je pod rizikom od bolesti srca i raka gušterače.

I pored stroge dijete i režimu vježbanja, zahvaljujući kojim je izgubio 12 kilograma, još uvijek je bio zavisan o Pepsiju. Tada je njegova supruga Sara odlučila kontaktirati hipnotizera Dejvida Kilmurija, prenosi Klix.ba.

Dejvid je navodno hipnotisao Endija i nakon toga više nije žudio za spomenutim gaziranim pićem. Seansa je održana onlajn i trajala je samo 40 minuta. Endi je zatim u periodu od mjesec dana uspio smršati još šest kilograma.

"Sada više volim piti vodu. Supruga mi je rekla da moja koža izgleda bolje i da imam mnogo više energije. Nemam pojma šta je Dejvid govorio tokom hipnoze, ali definitivno više ne želim konzumirati Pepsi", rekao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana