Pića koja će vam pomoći da smršate

Agencije
Pića koja će vam pomoći da smršate

Unošenje tečnosti je veoma važno za gubitak kilograma. Pića imaju sposobnost da vas održe sitim i punim energije.

Pažljivo izabrana, neka pića mogu da vam pomognu u mršavljenju. Umjesto da konzumirate vještački proizvedena pića za mršavljenje, probajte neka od slijedećih prirodnih i zdravih napitaka.

1. Kokosova voda

Najprirodnije piće koje možete da probate i koje će doprinijeti gubitku kilograma je kokosova voda. Sadržaj elektrolita će vas podmladiti i osvježiti. On će vam u isto vrijeme razbiti uskladištene masti i učiniti da se osjećate puni energije.

2. Sok od povrća/supa

Domaći sok ili supa od povrća je odličan kao napitak prije obroka. To će vam pomoći da jedete manje i vaše tijelo će dobiti sve hranljive materije i minerale.

3. Biljni čaj

Postoji nekoliko biljaka koje su poznate za gubitak kilograma. Pokušajte da u dnevnu rutinu uvedete zeleni i biljni čaj i to će vam pomoći u sagorevanju masti.

4. Hladna voda

Da, i hladna voda je jedan od napitaka za mršavljenje. Minimalna količina koja se preporučuje, a koja će vam pomoći u gubitku kilograma je osam do deset čaša na dan.

5. Sok od brusnice

Brusnica je voće koje je bogato vitaminima, mineralima i hranljivim materijama. Sok od brusnice je odličan napitak za dobar i zdrav život, kao i za ubrzanje metabolizma.

6. Limunada

Domaća limunada u toploj vodi i sa malo meda rano ujutru je veoma dobra za mršavljenje. Prema nekim istraživanjima, limunada sa javorovim sirupom je takođe dobra za gubitak kilograma.

7. Obrano mlijeko

Čaša obranog mleka svakog jutra može pomoći u značajnom gubitku kilograma. Bitno je samo da se ne dodaje šećer jer on povećava unos kalorija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana