Viktorija Bekam i njena snaha nisu u najboljim odnosima: Ne podnose se i ne razgovaraju

GS
Foto: Agencije

Nakon bajkovitog vjenčanja Bruklina Bekama i njegove izabranice Nikol Pelc koje se održalo u aprilu, sada su na red došli i oni manje lijepi detalji koji se odvijaju u krugu slavne porodice.

Iako je izgledalo da u porodici Bekam vlada harmonija, izvor blizak njima za strane medije otkrio je kako je odnos između Viktorije i njezine nove snahe prilično zategnut, te da je tako bilo i prije same ceremonije.

"Ne podnose se i ne razgovaraju. Priprema vjenčanja bila je užasna", rekao je izvor za Pejdž Siks.

Izvor je dodao kako Pelc, inače glumica i kćerka njujorškog milijardera Nelsona Pelca, "nije željela da se njezina buduća svekrva upliće u planiranje vjenčanja" te ju je držala "podalje od svega".

"Komunikacija je bila minimalna", dodao je izvor.

Od tada, situacija se nije naročito promijenila, a izvor tvrdi i kako porodica posljednjih mjeseci "nije pretjerano razgovarala" sa svojim nasljednikom.

Predstavnici Viktorije i Nikol još uvijek se nisu oglašavali po ovom pitanju.

Bruklin i Nikola uživaju u svojoj bračnoj zajednici, a ovaj 23-godišnjak na više načina pokazao je koliko mu znači njegova četiri godine starija supruga.

Par se vjenčao na Nikolinom imanju vrijednom 103 miliona dolara priredivši raskošno slavlje kojem su prisustvovale mnoge poznate ličnosti. Prije posebnog dana, mladi Bekam potpisao je i predbračni ugovor zbog svoje izabranice, a kasnije je dodao i njezino prezime svom imenu, prenosi Kliks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana