Sve su željele da budu sa njima: Oni su bili najveći EX YU zavodnici

GS
Foto: Printskrin

Goran Bregović, Petar Kapisoda, Frano Lasić, Zdravko Čolić Čola, Vlado Kalember važili su za neke od najpoželjnijih muškaraca u mladosti.

Bez premca su sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog vijeka bili Čola i Brega. Za njima su žene ludile, a oni su svoja srca poklonili samo jednoj? Čola Aleksandri, a Brega Dženani.

Dugo su bili neženje, a onda su ih one odvele pred matičara.

Onaj koji je najduže nosio titulu mačo mena jeste Petar Kapisoda, bivši rukometaš koji je godinama važio za ubjedljivo najboljeg frajera među sportistima.

Brata od strica Filipa Kapisode, koji je ubio Kseniju Pajčin, pa sebi presudio bio je u vezi sa Marijom Karan, Tijanom Stajšić, voditeljkom Dejanom Rosuljaš. Iako danas totalno neprepoznatljiv, Kapisoda je ostao u svijetu sporta, a nalazi se na poziciji direktora muških reprezentativnih selekcija Rukometnog saveza Crne Gore.

Hrvatski glumac i pjevač Frano Lasić se četiri puta ženio, a sigurnu luku je našao pored Milene Lašić, umjetnice, koja je mlađa od njega 30 godina. Ne postoji djevojka koja nije bila na makar jednom koncertu grupe "Srebrna krila", a mnoge su uzdisale za Kalemberom čak i kada je krenuo u samostalne vode. Ženio se tri puta, a u brojnim intervjuima je isticao da mu je samački život najljepše pao, prenosi Kurir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana