Srpska glumica se iz Amerike vratila sa najljepšom nagradom

GS
Srpska glumica se iz Amerike vratila sa najljepšom nagradom

Glumica Ljubinka Klarić neko vrijeme živjela je u Americi, ali je odlučila da se ipak vrati u Srbiju.

Na pitanje da li je u Americi uživala u glamuru poručila je:

“Ne znam kako bih definisala pojam glamura. Recimo, meni se glamuroznim čini nešto što bi trebalo da se podrazumjeva, a to je da me kada dođem na snimanje, tretiraju kao nekoga ko je važan. Ne u smislu VIP ličnosti, već da u meni i mojim kolegama vide kariku bez koje jedan sistem ne bi mogao da funkcioniše. Glumac će dati sve od sebe da odradi zadatak najbolje što može, na nekom drugom je da mu obezbjedi da sjedne ili pojede nešto u pauzi”, rekla je Ljubinka za Helou i dodala:

“Sin je moj omiljeni saputnik, super se provedemo gdje god da odemo. Ponaša se prilično zrelo. Sve ga zanima, želi da vidi i nauči što više. Često putuje i sa mojom sestrom, bili su zajedno u Rimu, obišli su Njemačku. Imaju oni neke svoje rituale, tetke su jedinstvene”.

Ljubinka je otkrila i čemu ju je naučio život u Americi:

“U Ameriku sam krenula sa jednostavnom idejom, zaljubila sam se i udala. U tome nije bilo ničeg spektakularnog, jer se nisam udala za holivudskog producenta, nego za običnog momka. Sve zavisi kako uredite svoj život tamo. Ako ste došli sa očekivanjima, a očekivanja se ne ispunjavaju, odlazite kao gubitnik. Ja sam se svakako vratila kao pobjednik zato što sam se vratila sa Kostom. On je najbolja nagrada koju sam mogla da dobijem, on je moj “Oskar”“, poručila je i dodala da nije od onih koji slijepo prate modu.

“Ne pratim trendove. Nosim garderobu koju sam kupila prije deset i više godina. Što u šali, što u zbilji, stalno ponavljam da će žena koja u plakaru ima svilu, kašmir i krzno uvijek biti lijepo odjevena”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana