Princa Harija uhvatili polugolog na terenu

GS
Princa Harija uhvatili polugolog na terenu

Princ Hari se nedavno pridružio polo timu Los Padresa i po svemu sudeći očigledno provodi dosta vremena na terenu igrajući.

Klub vodi njegov prijatelj Načo Figeras, argentinski model i igrač koji se zove "Dejvid Bekam od polovine". On je medijima rekao da su svi uzbuđeni zbog dolaska Harija u klub.

Iako je u pitanju muškarac, ovo je senzacija na nivou kada se žena sa A-liste fotografiše u toplesu sa teleobjektivom, pa mediji polude za fotografijama. Naime, Harija, odbeglog britanskog princa, paparaci su u petak uslikali golog na polo utakmici.

Komentari su baš kao i prinčevo izdanje bili nesvakidašnji:

"Hari bi morao da pazi na sve one buritose i gvakamole čips.Kile se akumuliraju u ovom dobu",piše jedan od hiljada komentatora Dejli mejla, čiji čitaoci, kao što znate, nisu baš naklonjeni Saseksu.

"Vreme je za "vonderbra" ", savetuje druga da koristi popularni brend grudnjaka koji podiže grudi.

"Da li ga je Markl naterala da doji, za poslednji udarac njegovoj muškosti?" pita treći.

Podsećamo, Megan i Hari su odlučili da sklope ugovor vredan 150 miliona dolara sa Netfliksom i obećali snimanje u Bakingemskoj palati.

Izvor iz palate rekao je novinarima da se veruje da Netfliks vidi posetu Harijevoj domovini kao odličnu priliku da ostvare bar deo svog megamilionskog ugovora sa parom.

Nadležni strahuju da će čak i ako Saseks ne pristane na snimanja na kraljevskim imanjima, uključujući Bakingemsku palatu i zamak Vindzor, biti velikih problema.

Analitičari smatraju da je povratak Harija i Megan u Veliku Britaniju problematičan jer bi mogao da skrene pažnju sa onoga što je bitno, a to je proslava 70 godina vladavine voljene Elizabete Druge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana