Pogledajte fatalnu djevojku iz spota pjesme Despacito FOTO VIDEO

Agencije
Pogledajte fatalnu djevojku iz spota pjesme Despacito FOTO VIDEO

Manekenka koja je glumila u spotu Luisa Fonsija izazvala je mnoge fantazije i uzdahe, a pogledajte kako izgleda i šta radi ovih dana.

Prošle su tri godine od objavljivanja planetarno popularnog hita “Despacito” Luisa Fonsija. A kada se pojavio spot, gledali su ga i oni kojima se pjesma nije svidjele i to samo zbog lijepe portorikanske misicu Zulejku Riveri.

Njoj se život nakon uloge u spotu potpuno promenio, a manekenka je u međuvremenu rodila sina, ali se i razvela od NBA košarkaša Hose Huana Barea.

Manekenka je osim ljepote, neodoljivog šarma i zanosne figure u spotu pokazala i plesačko umijeće čime je zaludjela mnoge muškarce širom svijeta.

Ona trenutno radi kao kao model i voditeljka. Međutim, seksi Zulejka se bavi i fitnesom, a koliko se posvetila ovom poslu govori i činjenica da je sama smislila specifičan način vježbanja za dame koje imaju preko 30 godina, a njen program se zasniva na kardio vježbama i posebnom režimu ishrane.

Pjesma “Despacito” 2017. godine oborila je sve rekorde na digitalnoj platformi YouTube, a ona je i danas na tronu, kao pjesma sa najviše pregleda.

Zahvaljujući ovoj pjesmi, Luis Fonsi oborio je čak sedam Ginisovih rekorda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana