Mnogi su zabrinuti za Kejt Midlton: Zbog ovoga je sve više porede sa Dajanom VIDEO

Srna
Mnogi su zabrinuti za Kejt Midlton: Zbog ovoga je sve više porede sa Dajanom VIDEO

Osim što je često prozivaju da ne umije da se obuče, Kejt Midlton u posljednje vrijeme zabrinjava javnost i iz drugih razloga. Mnogi su konstatovali da je premršava i pitaju se šta se s njom događa.

Naime, najnoviji princezin gaf dogodio se prilikom službene posjete rehabilitacionom centru u Lesterširu s princom Vilijamom, princom Čarlsom i Kamilom Parker Bouls, odabravši da obuje čižme Ralf Loren od brušene kože. Ovaj materijal voda i te kako može da uništi, a nju je ova greška mogla skupo da košta, tačnije 1000 evra, kolika je cijena ovih čizama. I ne samo to, da ih je uništila, to bi bila prava šteta jer ih često nosi i očigledno su joj omiljene, vojvotkinja od Kembridža ne bi mogla da kupi nove jer su trenutno potpuno rasprodate, piše Footwear News, a prenosi index.hr.

Osim ovog gafa, fanovi su već dugo zabrinuti za Kejt Midlton, tačnije od kad je rodila princa Luisa. Za nju je zabrinut čak i princ Vilijam, tvrde izvori bliski porodici.

Britanski tabloidi već dugo navode da je raspored obaveza Kejt Midlton toliko gusto raspoređen da se praktično izgladnjuje kako bi sve postigla. Situacija, se, kažu, dodatno pogoršala nakon Megzita jer Kejt sada, kažu, svijesno preskače obroke kako bi postigla da prisustvuje svim obavezama.

Princ Vilijam već dugo pokušava da joj diskretno skrene pažnju na činjenicu da je ekstremno smršala, a izvori bliski palati kažu da je Vilijam dodatno zabrinut jer je dogovor da ove godine pokušaju još jedno dijete.

"Ubija se od posla i zastrašujuće često preskače obroke. Princ Vilijam se trudi da joj ne zvoca oko toga, već da joj nežno skrene pažnju na to da treba da se pričuva i oporavi se, naročito ako zaista planiraju još jedno dijete", kaže za "Radar Online " izvor blizak kraljevskoj porodici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana