Majkl Patrik King otkrio: Samanta nikad nije bila u planovima za nove epizode

Daily Mail
Foto: twitter

S novim poglavljem franšize "Seks i grad" reditelj serije Majkl Patrik King otkrio je za Holivud Reporter da Samanta (Kim Ketral), koja je fanovima bila omiljeni lik, nikada nije planirana kao dio novog dijela "End Džast Lajk Det"

"Kim Ketral, iz nekog razloga, više nije željela igrati Samantu dok smo radili treći film", rekao je King.

Dodao je da nikada nije osjetio "nedostatak" za koji se neki fanovi boje da će uvijek biti prisutan u nastavku.

"Samanta ne postoji u njihovim životima", pojasnio je on, nagovještavajući da će se lik ipak spominjati u nastavku "End Džast Lajk Det ".

King je rekao da je "uzbuđen" zbog projekta, koji nije samo prepričavanje "Seksa i grada" 20 godina kasnije.

"Razgovarali smo sa svima, jer niko nije želio da se vrati i samo uradi ono što je ranije radio", dodao je.

Novi likovi koje tumače Sara Ramirez, Karen Pittman i Sarita naći će se uz Kari (Sarah Džesika Parker), Mirandu (SintijaNikson) i Čarlote (Kristin Davis), a King je upozorio obožavatelje da nastavak neće ličiti na franšizu koju poznaju.

Oni koji godinama prate dramu u okviru franšize "Seks i grad" vjerovatno nisu iznenađeni izostankom Kim Ketral u novom dijelu. U 2017. godini Dejli Mejl je objavio da je treći film u okviru franšize "odgođen" zbog njenih "zahtjeva".

Glumica je na Tviteru odgovorila na izvještaj Dejli Mejla, napisavši da jedini "zahtjev" koji je ikada postavila jeste taj da ne želi da radi film.

Bilo je i špekulacija da se Ketrall i Parker nisu slagale. Nju Jork Post je 2017. izvijestio da su Parker, Davis i Nikson formirale grupu koja je isključila Ketral, tako da se napetost stvarala dugi niz godina.

U komentarima objave na Instagramu, u kojoj se najavljuje " End Džast Lajk Det ", Parker je odgovorila obožavatelju koji je tvrdio da ona i Ketral "ne vole" jedna drugu kazavši da to nije istina i da će Samanta uvijek biti dio ekipe.

"End Džast Lajk Det" se premijerno prikazuje na HBO Maksu 9. decembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana