Kanađani izbrisali scenu s Donaldom Trampom u kultnom filmu "Sam u kući 2" VIDEO

Agencije
Kanađani izbrisali scenu s Donaldom Trampom u kultnom filmu "Sam u kući 2" VIDEO

Kanadska državna televizija CBC izbrisala je scene s liderom SAD Donaldom Trampom u kultnom prazničnom filmu "Sam u kući 2" (Home Alone 2: Lost in New York).

Čak Tomson rekao je da je iz 120-minutnog filma izrezano osam minuta kako bi se napravilo mjesta za reklame. Kako je pojasnio, te promjene u filmu izvršene su 2014. godine, prije nego što je Tramp izabran za predsjednika, te da promjene nisu bile politički motivisane.

Isječeni film CBC prikazao je ranije ovog mjeseca, što je izazvalo kritike brojnih Trampovih pristalica, ali i filmadžija.

Sin američkog lidera putem Tvitera je kritikovao kanadsku televiziju napisavši da je rezanje scena patetično.

Na Badnje veče ove godine Tramp je "Sam u kući 2", koji je objavljen 1992. godine, opisao kao veliki božićni hit.

"Pa i ja sam u 'Sam u kući 2'. Mnogi ljudi to spominju svake godine, posebno za vrijeme praznika. Naročito djeca govore kako su me vidjela u filmu. Ne vide me na televiziji onako kako me vide u filmu. Bio je to dobar film i bio sam tada malo mlađi. I bila je čast da to snimim", kazao je Tramp.

U originalnoj, nesječenoj verziji "Sam u kući 2" Tramp se sreće s Kevinom u Njujorku u Plaza hotelu kada ga dječak pita gdje da ide. Tramp je u to vrijeme bio vlasnik tog hotela.

Sadašnji predsjednik SAD Donald Tramp, koji je i uspješan biznismen, pojavio se i u nekoliko filmova u proteklim decenijama. Holivudski glumac Met Dejmon otkrio je da Tramp u ugovorima zahtijeva da se ubaci klauzula da će se on pojaviti u jednoj od scena, ukoliko ekipa filma želi da snima u nekoj od zgrada koje se nalaze u njegovom vlasništvu, prenosi Independent.

Nije ovo prvi film u kojem je Tramp želio da se nađe. Isto je bilo i sa filmom "Miris žene" u kojem je jednu od glavnih uloga tumačio Al Paćino. Tramp i njegova tadašnja supruga Marla dolazili su danima na snimanje, a glumac Kris O'Donel je čak otkrio i da su imali svoje frizere i šminkere. Scena u kojoj je trebalo da se vidi kako Tramp i njegova supruga ulaze u limuzinu i odvoze se na kraju je izbačena iz filma.

Tramp se pojavio i u serijama "Princ sa Bel Era", "Seks i grad", "Svi gradonačelnikovi ljudi", "Dadilja", filmovima, "Dvije nedjelje za zaljubljivanje", "Posao", "Zulender"...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana