Emilija Klark: Poslije "Igre prestola" pritiskaju me da se skinem pred kamerama

N1
Emilija Klark: Poslije "Igre prestola" pritiskaju me da se skinem pred kamerama

Glumica Emilija Klark, poznata po ulozi Deneris Targerijan u "Igra prestola", otkrila je da poslije te serije, producenti umiju da zahtijevaju od nje da se skine pred kamerama.

Emilija Klark se na početku "Igre prestola" u nekoliko epizoda pojavljivala potpuno naga, ali je u kasnijim sezonama uspjela da se izbori da oku publike ne otkriva baš previše svog tijela.

Ipak, kako je otkrila u nedavnom intervjuu, njeni počeci u "Igri prestola", navode producente pojedinih filmova na kojima je radila poslije serije, da na nju vrše pritisak da se skine.

"Danas sam dosta svjesnija u vezi sa tim šta mi prija i šta mi je u redu da radim. Imala sam svađe na snimanjima gdje sam govorila: 'Ne, čaršaf ostaje gore', a oni bi rekli: 'Ne želiš da razočaraš svoje fanove Igre prestola', na šta bih im odbrusila: 'Ma, j***** se'", ispričala je Klark.

Glumica je takođe otkrila i da ju je partner iz "Igre prestola" Džejson Mamoa ohrabrio da se usprotivi ako smatra da je bilo koja scena u seriji, ili nekom drugom projektu na kom radi, neprikladna.

"Bauljala sam kroz prvu sezonu (Igre prestola), a da nisam imala pojma šta radim. Nikada ranije nisam bila na takvom setu, na filmskom setu sam prije toga bila samo dva puta, a sada sam tu, potpuno gola, sa svim tim ljudima, i nemam pojma šta treba da radim i šta se od mene očekuje, niti znam šta vi želite, niti šta ja želim. Bila gola ili ne, cijelu prvu sezonu sam mislila da nisam zaslužila da zahtijevam bilo šta", povjerila se glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana