Dženifer Lopez u haljini dizajnerke Meline Džinović, nosi je u svom posljednjem filmu

GS
Dženifer Lopez u haljini dizajnerke Meline Džinović, nosi je u svom posljednjem filmu

Svjetska zvijezda Dženifer Lopezu novom filmu "Mother" nosi jednu od kreacija modne dizajnerke Meline Džinović, supruge pjevača Harisa Džinovića.

Vijest o tome, podijelili su na zvaničnoj Instagram stranici modnog brenda Meline Džinović "Hamel", gdje su objavili insert iz filma, koji je ujedno i najgledaniji na platformi Netflix.

Film "Mother" prikazuje Dženifer Lopez kao glavnu ulogu gdje glumi pripadnicu specijalnih jedinica, koja izlazi iz skrovišta kako bi zaštitila kćerku od osvetoljubivih kriminalaca.

Jedna od scena retrospektivno prikazuje Dženifer  na jednom večernjom druženju u pripijenoj bež haljini otvorenih leđa i nabora koje naglašavaju njene obline.

Ovo nije prvi put da Dženifer Lopez nosi kreacije Meline Džinović. Njene kreacije nosila je brojnim filmskim festivalima kao što je onaj U Kanu, ali i na promocija svojih pjesama te raznim medijskim gostovanjima.

Melina je ranije za medije navela da je Dženifer Lopez najbolja ambasador njenog brenda. Njene kreacije nosile su mnoge regionalne zvijezde kao što su Severina i Nataša Bekvalac, ali i brojne svjetske zvijezde kao što  Eva Longoria, Pamela Anderson, Šeron Stoun i brojne druge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana