Aktivna na društvenim mrežama: Kad Jadranka Kosor kuva

GS
Aktivna na društvenim mrežama: Kad Jadranka Kosor kuva

Jadranka Kosor, nekadašnja premijerka Hrvatske, aktivna je na društvenim mrežama gdje, osim što komentariše aktuelnu situaciju i poteze političara, te opisuje svoj dan, redovno dijeli svojim pratiocima šta je taj dan kuvala.

„Supa od paradajza s noklicama od griza i dinstana junetina s malo brokule, mrkve, graška i cvjetače. Plus pire od krumpira. Ovo gore crvenkasto na pireu je od cikle. Mislim na vas”, navela je u jednoj od brojnih objava na svom Tviter profilu, uz obaveznu fotografiju ručka i načina serviranja.

Građanima poručuje da ostanu kući, pozivajući ih ovako virtuelno na ručak. Kaže da nastavlja kuhati jer tako liječi stres.

Pohovani patlidžani, supa od povrća, pečeni krompir, špinat, ćufte s pire krompirom, pita, kolači... Još kada bi pisala i recepte...

Sudeći po brojnim komentarima, koji pristižu i iz drugih zemalja, ne samo iz Hrvatske, mogla bi promijeniti profesiju.

"Ja ogladnila", "Za prste polizati", "A mesina? Gdje je mesina?", "Znate, jako je dobro imati ideju i iz minimalnih sastojaka napraviti nešto fino,samo vi dajte ideje, ja baš takva jela radim i tražim, to je pravi izazov", "Samo da se ne stvori red gladnih tviteraša pred zgradom. Dobar tek", samo su neki od komentara.

Link za njen Tviter nalog je ovdje.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana