Aktivna na društvenim mrežama: Kad Jadranka Kosor kuva

GS
Aktivna na društvenim mrežama: Kad Jadranka Kosor kuva

Jadranka Kosor, nekadašnja premijerka Hrvatske, aktivna je na društvenim mrežama gdje, osim što komentariše aktuelnu situaciju i poteze političara, te opisuje svoj dan, redovno dijeli svojim pratiocima šta je taj dan kuvala.

„Supa od paradajza s noklicama od griza i dinstana junetina s malo brokule, mrkve, graška i cvjetače. Plus pire od krumpira. Ovo gore crvenkasto na pireu je od cikle. Mislim na vas”, navela je u jednoj od brojnih objava na svom Tviter profilu, uz obaveznu fotografiju ručka i načina serviranja.

Građanima poručuje da ostanu kući, pozivajući ih ovako virtuelno na ručak. Kaže da nastavlja kuhati jer tako liječi stres.

Pohovani patlidžani, supa od povrća, pečeni krompir, špinat, ćufte s pire krompirom, pita, kolači... Još kada bi pisala i recepte...

Sudeći po brojnim komentarima, koji pristižu i iz drugih zemalja, ne samo iz Hrvatske, mogla bi promijeniti profesiju.

"Ja ogladnila", "Za prste polizati", "A mesina? Gdje je mesina?", "Znate, jako je dobro imati ideju i iz minimalnih sastojaka napraviti nešto fino,samo vi dajte ideje, ja baš takva jela radim i tražim, to je pravi izazov", "Samo da se ne stvori red gladnih tviteraša pred zgradom. Dobar tek", samo su neki od komentara.

Link za njen Tviter nalog je ovdje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana