Žizel Bundšen: Ne bih se promovisala putem društvenih mreža, ja sam starija, mudrija

Agencije
Žizel Bundšen: Ne bih se promovisala putem društvenih mreža, ja sam starija, mudrija

Nakon nesmotrene izjave o manekenkama, koje koriste Instagram da bi se promovirale, slavna manekenka Žizel Bundšen odlučila je da se opravda. Žizel (37), koja krasi posljednju naslovnicu čuvenog Voga, u intervjuu za isti govorila je o tome da je došlo vrijeme kada se manekenke probijaju koristeći društvene mreže.

Iako je i sama pobornik društvenih mreža, Žizel je rekla da joj je Instagram profil zapravo otvorila njena mlađa sestra, rekavši: "Da sam ga sama otvorila na njemu bi bile samo slike zalaska sunca, a ne moje fotografije".


"Moram biti iskrena o svemu i reći - to jednostavno nije moja generacija. Ja sam starija, mudrija. Da sam morala da se promovišem na način kojim se danas služe mlade djevojke koje žele biti manekenke, zaboravite, ne bih to nikada učinila", rekla je ona, a nakon što su je prozvali zbog te izjave, slavna manekenka odlučila je sve da objasni na svom tviter profilu i napisala:

"Moja namjera je bila da jednostavno naglasim da sam dio neke druge, starije generacije koja nije zavisna od tehnologije. Divim se mlađim generacijama i njihovim vještinama da tako vešto vladaju zahtijevima društvenih mreža. Nisam nikada rekla da sam pametnija od nekog, a i verujem da svi mi s vremenom učimo", napisala je čuvena manekenka, prenosi tportal.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana