Pjevačica zgrozila javnost: Pozirala u toplesu ispred memorijalne ploče

Agencije
Pjevačica zgrozila javnost: Pozirala u toplesu ispred memorijalne ploče
Pjevačica zgrozila javnost: Pozirala u toplesu ispred memorijalne ploče

Britanska pjvačica Indijana, čije pravo ime je Laura Henson, zgrozila je javnost zbog obnaživanja i fotografisanja ispred memorijalne ploče koja se nalazi u crkvi u južnom Londonu.

Lauren Henson objavila je seriju fotografija na kojima stoji polunaga ispred memorijalne ploče u čast premiinulim borcima u Prvom svjetskom ratu, piše britanski “Independet”.


Tridesetjednogodšnja pjevačica je prve fotografije sa ovog snimanja objavila u junu, a prije nekoliko dana je na Instagram dodala još dvije fotografije kojima je privukla kritike, kao i optužbe da nema nimalo poštovanja.

“Dobra je fotografija, ali zar nisi mogla da nađeš bolji zid ispred koga ćeš da poziraš? Na ovaj način pokazujete da nemate poštovanja prema ljudima koji su dali živote za ovu zemlju”, “Poprilično loše”, samo su neki od komentara revoltiranih korisnika ove društvene mreže.

Nakon što su njene fotografije obišle gotovo sve medije, a pritisak postao sve veći, Lauren je rešila da odgovori, kako kaže, na “maliciozne komentare” i da istakne da “ovdje nema ničeg uvredljivog”.

“Poprilično sam sigurna da bi ti momci koji su dali živote za ovu zemlju uživali u ovom prizoru”, napisala je muzičarka.

U svoju odbranu, kazala je da nije znala da je riječ o memorijalnoj ploči.

“Moj prijatelj i ja smo željeli da odradimo zanimljivo slikanje jedno veče i odlučili da to bude ispred crkve u Londonu. Nisam ni primjetila da je iza mene memorijalna ploča. Bili smo pijani. Znam da su ljudi uvređeni, ali zašto bi nekog vređalo golo tijelo”, dodala je.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana