Pamela Anderson otkrila detalje iz svog ljubavnog života

Agencije
Pamela Anderson otkrila detalje iz svog ljubavnog života

Pamela Anderson, jedna od najpoznatijih Plejbojevih zečica i popularna “čuvarka plaže”, podijelila je sa čitaocima “Dazed magazina” svoja seksualna iskustva i otkrila da uživa u romantici.

U intervjuu je govorila o svom iskustvu u grupnom seksu, koji, kako kaže glumica, i nije ostavio na nju neki poseban utisak.


“Nikad nisam učestvovala u seksu utroje ili grupnom seksu a da mogu da kažem da je u pitanju bilo pozitivno iskustvo. Ali o ukusima ne treba raspravljati. Svi moji ljubavnici su jednostavno bili previše ljubomorni”, navela je ona, prenosi “Metro”.

Dodaje da samo jedan njen ljubavnik nije bio ljubomoran, jer je maštao da je vidi s drugom ženom.

“Zvuči primamljivo, ali ja sam preveliki romantik. Ne uživam u seksu bez ljubavi i predanosti”, rekla je Pamela Anderson.

Nije baš oduševljena statusom seks-simbola koji joj je “nametnut”, jer kaže, “muškarci vas stave na pijedestal i to vas izoluje i čini usamljenima”.

U intervjuu je govorila i o aseksualnosti, te je dodala da mnogi prolaze kroz to u nekom periodu svog života, te da je to možda i posljedica “tehnološkog doba u kojem živimo, ili straha od bolesti”.

Smatra da ljudi previše vremena provode uz kompjutere, te da u njima “traže sve što im je potrebno” i da ih to samo otuđuje od drugih.

Pamela Anderson trenutno je u vezi s Adilom Ramijom, s kojim se upoznala 2017. godine, a bila je u braku sa Rikom Solomonom, Kidom Rokom i Tomijem Lijem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana