Mis BiH među pet najljepših

Agencije
Mis BiH među pet najljepših

Mis BiH Isidora Borovčanin plasirala se u top pet na izboru "Top Model Miss World 2014", koje je održano u Londonu.

Kao i prethodnih 13 godina, i ovaj put službena modna kuća mis BiH je "Carmen line ", koja je dizajnirala i izradila unikatnu svečanu haljinu u kojoj će se Isidora predstaviti pred svjetskim auditorijumom.

Na svjetskom izboru "Top Model Miss World 2014", gdje je postigla odličan uspjeh i plasirala se u top pet, Isidora se predstavila u kreaciji modne kuće " Carmen line " dizajnerke Orijane Stojić i privukla veliku pažnju svjetske javnosti.

Takođe, haljina u kojoj će se Isidora Borovčanin predstaviti na finalnom izboru za mis svijeta 2014, koje će biti održano u nedjelju, 14. decembra, u Londonu, plod je rada dizajnerskog tima pomenute modne kuće i dizajnerke Stojić.

- Manekenstvom se bavim godinu. Moji planovi su da se i dalje bavim ovim poslom u BiH, a možda i šire, koliko budem uspjela i koliko mi se pruži šansa. Ali, pored svega, nastavljam studiranje na Odsjeku za opštu književnost i teatrologiju na Filozofskom fakultetu u Palama i neću praviti nikakvu pauzu jer smatram da se sve može stići, uz dovoljno rada i organizacije - rekla je Isidora Borovčanin i dodala da je jako uzbuđena pred izbor za najljepšu djevojku na svijetu.+++

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana