Holivudski glumac čeka deseto dijete

Agencije
Holivudski glumac čeka deseto dijete

Pedesetsedmogodišnji glumac Edi Marfi po deseti put postaće otac, pišu strani mediji.

Slavni komičar Edi Marfi i australijska manekenka Pejdž Bačer navodno će uskoro postati roditelji.


Iako se o prinovi spekulisalo mnogo ranije, ovog puta sumnje je pokrenulo pojavljivanje Pejdž Bačer u zapadnom Holivudu, kada je bilo nemoguće ne primjetiti da je ona u poodmakloj trudnoći. Stomak nije uspjela da sakrije čak ni ispod široke haljine koju je nosila tog dana

Edi i Pejdž imaju jedno zajedničko dijete, ćerku Izi Onu, koja se rodila u maju 2016. godine. Par je zajedno već šest godina, ali svoj privatni život čuvaju od javnosti, i to je razlog zašto nemaju profile na društvenim mrežama.

Prije veze sa australijskom manekenkom, zvijezda filma Policajac sa Beverli Hilsa bio je u braku sa Nikol Marfi, sa kojom ima petoro dijece- 28-godišnju Briju, 23-godišnju Šajne, 18-godišnju Zolu, 16-godišnju Belu i sina Milesa. Oni su se razveli 2006. godine, nakon 22 godine zajedničkog života.

Edi ima 11-godišnju ćerku Angelu sa kontroverznom pjevačicom Mel B, i trojicu sinova. Erika je dobio sa tadašnjom djevojkom Paulet Meknili, a Kristijana iz veze sa Tamarom Hu.

Iako je fotografija lepe Australijanke jasan dokaz da ona i Edi čekaju drugo zajedničko dijete, slavni par nije želio da komentariše navode u medijima.

Podsjećamo, oni sve do sada nisu ni potvrdili ni demantovali ove vijesti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana