Gole sandale najveći hit ovog ljeta

Agencije
Gole sandale najveći hit ovog ljeta
Gole sandale najveći hit ovog ljeta

Britanski “Vog” ih već naziva najvećim trendom za ljeto 2019. kada je u pitanju obuća, ali hoće li gole sandale zaista imati toliku popularnost, s obzirom na to da su jako otvorene, a noga u njima djeluje golo.

Takozvane gole sandale prepoznatljive su po minimalističkom dizajnu i tankim kaišićima.  U ovu kategoriju možemo da smjestimo sve modele otvorenih prstiju i peta, nezavisno od visine štikle s nekoliko tankih kaišića koji pridržavaju nogu prilikom hodanja.

Pošto su jako otvorene, noga u njima djeluje golo. Ovakav minimalizam mnogima djeluje nesigurno, pogotovo kada su u pitanju dnevne prilike u kojima moramo puno da se krećemo.

Iako mogu da budu veoma lijepe, gole sandale zapravo nisu funkcionalne, pa ima i onih koji sumnjaju u njihovu dominaciju u narednim mjesecima. Sa druge strane, dame koje ne vole robusne ljetne sandale i preferiraju upravo takav, jednostavan dizajn, ove sezone uživaće kao nikada prije, jer ponuda minimalističkih sandala nikad nije bila tako velika i raznolika.

Sudeći po fotografijama influenserki na “Instagramu” i komentarima na internetu ove sandale bi zaista mogle postati hit sezone, posebno jer ih “Vog” tako naziva. Poznato je da “Vog” diktira trendove i da će to sigurno uticati na popularnost ovih sandala.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana