Svaki astro znak ima svoj anđela čuvara: Pogledajte koji je vaš zaštitnik i šta on govori o vama

GS
Svaki astro znak ima svoj anđela čuvara: Pogledajte koji je vaš zaštitnik i šta on govori o vama

Anđeli zodijaka vam mogu pomoći da bolje razumete svoj horoskopski znak i kako on utiče na životni put i svrhu duše. Oni zapravo govore o unutrašnjim osobinama.

Ovan

Arhanđel Kamajel bdi nad Ovnom i donosi samosvest i samopouzdanje. Osobe rođene u znaku Ovna obično su društvene, impulsivne i pune ideja. Ovan ima kratak fitilj, brzo se naljuti, ali u idućem trenutku sve lako zaboravlja.
Bik

Arhanđel Hagijel vezuje se za Bika. Bik je zemljani znak i voli materijalnu udobnost i luksuz. Usklađen je s prirodom, praktičan je i njegova životna lekcija je usavršavanje strpljivosti.
Blizanci

Arhanđel Rafael bdi nad zvezdom Blizanaca. Arhanđel Rafael je anđeo ozdravljenja. Osobe rođene u ovom znaku su izuzetno nadarene i pametne. Imaju beskrajnu žeđ za znanjem i uvek su znatiželjne.
Rak

Arhanđel Gabrijel vlada znakom Raka. Kada je u pitanju Rak sve je povezano s balansiranjem svih emocija na svakom nivou. Odnosi su vrlo važni za Raka, ali njegove emocije često ga teraju da bude nepoverljiv.


Lav

Arhanđel Mihailo bdi nad Lavom. Osobe rođene u ovom znaku su velikodušne i otvorene. Takmičarski su raspoložene i zasigurno žele da pobede. Njihova najbolja osobina je njihova sposobnost da budu individualni, a istovremeno su odani i velikodušni prema onima koje vole.


Devica

Arhanđel Rafael je vladar znaka Device i daruje im učinkovitost i analitički um. Pozitivne osobine ovog znaka mogu se naći u njihovoj pouzdanoj prirodi. Device nisu osobe koje osuđuju i vole raditi mirno 'iza scene'.


Vaga

Arhanđel Hagijel je vladar Vage, a osobe rođene u ovom znaku su diplomatične i harmonične. Vaga može da vidi obe strane problema što je ponekad može dovesti do neodlučnosti. Takođe je poznata po svojim logičkim sposobnostima. Ima jak intelekt i veliko srce i komunikacija joj je vrlo važna.


Škorpija

Arhanđel Azrajel i Kamajel vladaju zvezdom Škorpije. Oni koji su pod njihovim uticajem imaju snažnu i intenzivnu ličnost. Vrlo su odani i imaju snažan osećaj odgovornosti.


Strelac

Arhanđel Zadkijel vlada nad zvezdom ovog znaka. Strelci rođeni pod njegovim uticajem su optimistični, znatiželjni i uvek spremni za novu avanturu. Često su filozofi i učitelji, uživaju deliti svoja mišljenja s drugima. Oni ne vole da im se govori šta trebaju učiniti.


Jarac

Arhanđel Asarijel vlada kućom Jarca. Oni pod njegovim uticajem su oprezni i odgovorni u svemu što preduzimaju. To je znak koji želi status i visoku poziciju u svetu, stoga je društveno prihvatanje od velike važnosti za Jarce. Imaju najozbiljniju nameru da postignu svoje ciljeve.


Vodolija

Arhanđeli Urijel i Kasijel vladaju znakom Vodolije. Vodolije su progresivne, otvorene i humanitarci. Vodolija može delovati drugima hladna i neprijatna. Ali ona deluje za najveće dobro koje je u ljudskom interesu.


Ribe

Arhanđeli Asarijel i Zadkijel vladaju zvezdom ovog znaka. Ribe su velikodušne, simpatične i saosećajne, iako zbog svoje osetljive prirode mogu biti razdražljive i ponekad sklone preterivanju. Ribe su snalažljive, inspirativne i maštovite. One su vrlo osetljiva bića koja jako dobro razumeju ljude, piše Atma.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana