Stiže nam pun Mjesec u Strijelcu: Ova tri znaka donose ključne odluke

GS
Foto: Unsplash

Naredni pun Mjesec dogodiće se u noći između 3. i 4. juna u 5:41, a biće specifičan po mnogim stvarima.

U zavisnosti od toga gd‌je se nalazite na svom ličnom putovanju, ova prilika može biti i uzbudljiva i zastrašujuća. Na kraju, rast često zahtijeva suočavanje s neprijatnim istinama o sebi i našim odnosima.

Kaže se da donosi prosperitet, sreću i ljubav i nazivaju ga Mjesecom jagode.

Junski pun Mjesec jagoda u Strijelcu uvodi onu vrstu energije koju bismo željeli da vidimo na početku ljeta.

Ovo je idealno vrijeme da ispoljite svoje najdublje želje. Za to vrijeme razmislite o vođenju dnevnika ili pisanju pisma univerzumu.

Evo šta će pun Mjesec u Strijelcu donijeti svakom od znakova:

 

Ovan

Došlo je vrijeme za preporod i reorganizaciju. Ako vam se čini da su vaše ideje svuda, odvojite malo vremena da smislite realan plan. Stvorite navike kojih se možete držati bez osjećaja preopterećenosti. Dozvolite sebi da izađete iz glave i živite više u sadašnjem trenutku.

 

Bik

Bik bi trebalo da prestane da odugovlači nakon što vidi Mjesec jagode. Vaše manifestacije su mnogo bliže nego što mislite. Vrijeme je da napravite prvi korak i uđete svim srcem u ono što želite. Ovo je takođe odličan trenutak da preispitate svoj stav prema neuspjehu. Ako nikada ne pokušate, nikada nećete uspjeti. Rizikujte!

 

Blizanci

Vrijeme je da slušate svoje instinkte, a ne logiku. Predugo ste slušali svoj mozak, ali vrijeme je da zaista slijedite svoju strast. Prestanite da ignorirate svoju intuiciju i počnite da vjerujete u sebe. Znate šta je najbolje za vas i vrijeme je da pustite da vaša samouvjerenost zablista.

 

Rak

Tokom Mjeseca jagode, koncentrirajte se na njegovanje sebe. Stalno dajete drugima, a vrijeme je da date sebi. Odvojite vrijeme za sebe da izdvojite vrijeme za sebe i zaista se fokusirate na ono što želite. Koncentrirajte se na to kako da sebi pružite ljubav koju zaslužujete.

 

LavOvog mjeseca nemojte se ograničavati, posebno kada su u pitanju vaša dostignuća i samopouzdanje. I dalje možete pomoći drugima dok pomažete i sebi. Veoma je važno da svoju energiju uložite u ljude koji će vam vratiti i uložiti svoju energiju u vas.

 

D‌jevica

Ovog mjeseca D‌jevice bi trebalo da počnu s detoksikacijom negativnosti koju gaje o sebi. Počnite sa ugrađivanjem pozitivnih afirmacija u svoju dnevnu rutinu i promjenom načina razmišljanja. Shvatite da vi niste vaše negativne misli i da vas one ne definiraju.

 

Vaga

Mjesec jagode pružiće Vagama priliku za intenzivnu njegu sebe. Od vas se ne traži da radite ono što svi žele. Koncentrirajte se na ono što želite i gledajte kako se ostvaruje. Više prilika će vam se pojaviti kako budete više usklađeni s osobom kakva želite biti.

 

Škorpija

Škorpije, pripremite se da srušite svoju odbranu tokom Mjeseca jagode. Razumijemo koliko vam je teško da izrazite svoja osjećanja, ali uredu je da niste uredu. Dozvolite sebi da budete ranjivi i potražite pomoć́ kada je to potrebno. Ovo je odlično vrijeme za vođenje dnevnika i sigurno mjesto da izrazite sve svoje negativne emocije.

 

Strijelac

Ako ste planirali putovanje u ovo vrijeme, učinite to. Ovo je odlično vrijeme za odmor ili planiranje sljedećeg boravka. Promjena okruženja može vam pomoći da promijenite način razmišljanja.

 

Jarac

Mjesec jagode je idealno vrijeme da se potapšate po leđima. Prestanite da dozvolite da vas obuzme sumnja u sebe i počnite da mijenjate dnevni narativ koji sebi govorite.

 

Vodolija

Ovog mjeseca pokušajte da iskoristite svoju kreativnu stranu da biste postigli svoje ciljeve. Prirodne kreativne ideje će doći do vas. Vodite dnevnik snova i obratite pažnju na svoj unutrašnji dijalog u ovom trenutku. Vrijeme je da ostvarite svoje snove.

 

Ribe

Ribe će morati da provode vrijeme blizu vode da bi se napunile energijom. Dozvolite sebi pauzu i fokusirajte se na razvijanje jutarnje i večernje rutine koja vam odgovara. Ovo je takođe odlično vrijeme da postavite ciljeve i dozvolite sebi da sanjate, prenosi Avaz

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana