Ova četiri znaka Zodijaka se uvijek vraćaju bivšima

GS
Foto: Ilustracija

Poznavaoci astroloških prilika kažu da se četiri horoskopska znaka najčešće vraćaju bivšim partnerima, a u nastavku otkrijte o kome je riječ.

Bik

Bikovi su poznati kao lojalni i odani partneri, ali nerijetko, planeta koja vlada ovim znakom – Venera zavlada svim njihovim čulima i oni imaju potrebi za romantičnom pričom od koje će da naprave bajku.

Oni imaju ljude koji su im na neki način obilježili život, pa će tako i žena i muškarac Bik imati nekoga kome bar u mašti mogu da se vrate kada god požele.

A ako im se kojim slučajem ukaže šansa u stvarnosti, rado će je iskoristiti, vjerujući da ća baš sa tom osobom biti do kraja života.

Rak

Romantični i osjećajni Rakovi stalno čeznu za nečim što nemaju, pa su tako skloni da idealizuju bivše partnere i ubijede sebe da postoji onaj s kojim im je bilo najbolje.

U momentima “slabosti” ili kada “zaškripi” u vezi u kojoj su u datom momentu, Rakovi “pokleknu” pred naletom nostalgije i okreću se bivšim ljubavima. Problem nastaje kada shvate da su odnos koji su nekada davno prekinuli idealizovali.

Vaga

Vage uvijek imaju onu “jednu posebnu ljubav” koja im je obilježila život i koja je drugačija od svega prije, ali i poslije nje.

To su uglavnom oni partneri s kojima nisu iz nekog razloga umjeli da održe vezu, a s kojima su se rastali bez svađe i rasprave, jer oni ne vole nikakve vrste “tenzija”, a posebno ne sa onima koji im znače.

Romantična Venera, boginja ljubavi i ljepote, koja vlada njihovim znakom ne da im mira i oni uvijek imaju tu ljubav za kojom čeznu i koja je samo za njih bila najljepša i najviše ih ispunjavala.

Ma kako da se plaše promjena i da ne žele da napuste “sigurnu luku”, bar u mislima često će se vraćati toj osobi koju su odabrali da je za njih cijelog života najposebnija od svih.

Ribe

Nesigurne Ribe, kojima vlada planeta iluzije i obmane Neptun, sklone su da se samoobmanjuju da im je u nekim vezama koje su napustile bilo ljepše i romantičnije nego u onoj u kojoj su trenutno.

Po prirodi su predstavnici ovog horoskopskog znaka oni koji smatraju da ljubav nije prava ako nije “začinjena” patnjom i nekim nostalgičnim sjećanjem. Zato se nerijetko vraćaju bivšim ljubavima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana