Dnevni horoskop za 23. novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 23. novembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Potrebno je da osmislite dobar plan i da ostanete dosljedni u svakoj fazi sprovođenja, posebno kada se nalazite pred saradnicima kada vas osporavaju. Preplavljeni ste različitim mislima i emocijama, tako da pažljivo odmjeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite sve svoje raznovrsne želje. Partner vas iskreno podržava i podstiče na aktivnu ulogu.

Bik

Aktivno učestvujete u različitim pregovorima, te pokrećete inicijativu kad god za to postoje dobri uslovi za neku vrstu uspjeha ili dobitka. Ne obazirete se mnogo na nečije komentare, posebno kada oni nisu u skladu sa vašim osnovnim opredjeljenjem. Ljubavni partner na vas djeluje vrlo inspirativno i navodi vas na slobodnije izražavanje.

Blizanci

Situacija oko vas djeluje vrlo promjenljivo i teško je precizno predvidjeti nečiju reakciju ili odgovor. Bolje je da se držite provjerenih pravila i da izbjegavate bilo koju vrstu rizika. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, tako da odnos sa partnerom doživljavate kao ostvarenje svojih slatkih snova. Prepustite se svojim osjećanjima.

Rak

Razmislite o promjeni određenih kriterijuma i uslova u dogovoru sa saradnicima da biste poboljšali svoju poslovnu poziciju. Slobodno možete da insistirate na svojim idejama, jer imate vrlo pouzdane pokazatelje o uspjehu. U svom emotivnom zanosu spremni ste da učinite nešto posebno da ste impresionirali svog partnera.

Lav

Potrudite se da uspješno sprovedete sve svoje ideje i planove u djelo. Važno je da pored sebe imate osobu od povjerenja i tim provjerenih saradnika za koje vas vezuju zajednički interesi. U ljubavnom odnosu, nemojte uzaludno pokušavati da promijenite partnerovo ponašanje ili da mijenjate tok stvari koje ne zavise od vaše volje.

Djevica

Obratite pažnju na nove profesionalne mogućnosti da biste proširili saznanje i poboljšali svoju ukupnu poziciju. Ako prepustite da stvari same idu svojim tokom, neko drugi iznenada može da vas preduhitri. Svijet oko sebe posmatrate drugačijim očima ili u vedrim tonovima, osjećate se zadovoljno i srećno uz voljenu osobu.

Vaga

Na vrlo efikasan način umijete da sprovedete različita pravila uspješnog poslovanja koja ostavljaju ozbiljan i pozitivan utisak na vašu okolinu. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja. U momentima osjećate veliki emotivni zanos ili inspiraciju, ali vam se čini da vam nedostaju dobre prilike da u potpunosti izrazite svoje namjere.

Škorpija

Neko vam daje korisne informacije i na takav način vam pomaže da pravilnije procjenjujete različite poslovne mogućnosti koje imate na raspolaganju. Jasno vam je da zajednički dogovori predstavljaju pozitivan pomak u rješavanju važnih poslovnih ili privatnih interesa. Učinite neki poseban gest pažnje prema svom partneru i u prilog zajedničkoj sreći koju treba njegovati.

Strijelac

Zahvaljujući pouzdanim informacijama koje dobijate sada možete da planirate niz zajedničkih aktivnosti koje će vam uskoro donijeti uvećane rezultate. Često imate dobar predosjećaj, jer ispunjeni ste romantičnim mislima i raspoloženjem. Uljepšajte svoj ljubavni i intimni život tako što ćete djelovati na voljenu osobu u skladu sa svojom inspiracijom.

Jarac

Sve korisne informacije mogu da vam olakšaju uspješno rješavanje nekih poslovnih pitanja koja imate. Obratite pažnju na sugestije koje vam daje jedna iskusna osoba, nema razloga da odbacujete neke ideje samo zato što vam zvuče suviše apstraktno. Razlike u mišljenju vas i voljenu osobu ne treba emotivno da udaljavaju.

Vodolija

Imate dobar predosjećaj i uspjeh vam se nalazi nadohvat ruke. Najviše će vas obradovati finansijsko poboljšanje i bolji materijalni standard. Osjećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici i rado prihvatate razne izazove. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju svoju neobičnu draž i ispunjavaju vas pozitivnim raspoloženjem.

Ribe

Donosite niz važnih odluka i djelujete odlučno u svojim namjerama pred saradnicima. Preostaje vam da sprovedete u djelo sve ono što ste ugovarali u proteklom periodu. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima i da gubite vrijeme na neke sporedne situacije. Ponekad je najbolje pratiti samo unutrašnji osjećaj i ne pričati previše.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana