Dnevni horoskop za 16. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 16. avgust

Pročitajte dnevni horoskop za svoj znak i saznajte kakav dan vas očekuje

 

Ovan

Partner ne može da vam dočara sve ono što biste željeli da čujete ili vidite. Nažalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe. Ne vjerujete u nečija ponovljena obećanja, stoga tražite ubjedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor.

Bik

Djelujete uznemireno. Prije ili kasnije morate da prihvatite nečija pravila o zajedničkom životu i emotivnu opomenu. Pokušavate da skrenete pažnju okoline u pravcu koji najviše odgovara vašim poslovnim interesima.

Blizanci

Vaše nezadovoljstvo je prolazna faza. Sitna prebacivanja i emotivne žaoke samo pogoršavaju zajednički odnos. Veliki efekti ponekad brzo iščezavaju. Nema potrebe da se povodite za lažnim utiscima o poslovnim prilikama.

Rak

Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta sa dragom osobom. Imate dobru ideju kako da privučete nečiju pažnju. Prihvatite korisnu ideju o poslovnoj saradnji i dokažite svoje sposobnosti. Nema potrebe da odlažete zajedničku akciju.

Lav

Brinete bez pravog razloga, voljena osoba ne želi da vam povjerava svoje misli. Ali, postupci dovoljno govore o osjećanjima. Kada stvari ne idu u željenom pravcu gubite motivaciju, a nečija kritika donosi suprotan efekat.

Djevica

Imate loš predosjećaj ili potrebu da provjeravate svog partnera. Djelujete napeto i sumnjičavo. Ne budite razmetljivi pri predstavljanju svojih ideja i nemojte ocjenjivati tuđe ponašanje ako za to ne postoji dobar povod.

Vaga

Važno je da pravilno odgovorite na nečija pitanja. Iznenadite svog partnera na način koji prija zajedničkim potrebama i ukusu. Vaši saradnici imaju različito mišljenje o rješavanju zajedničkog problema. Potrebno je da osmislite dobar plan.

Škorpija

Raspoloženi ste za novu romansu i ne krijete svoje namjere. Priželjkujete da ostvarite sve što vam se nalazi u srcu i duši. Nove ideje koje predlažete saradnicima potvrđuju vašu originalnost u razmišljanju i spremnost da prihvatite niz zajedničkih ciljeva.

Strijelac

Suviše očekujete od nečijih obećanja ili od osobe koja uporno pokušava da vas navede na svoje emotivne planove. Situacija koja za vas predstavlja jednostavno poslovno rješenje na nekog drugog djeluje kao komplikovana procedura.

Jarac

Nema razloga da se ponašate strogo prema partneru. Pokažite da imate dovoljno razumijevanja i emotivnog sluha. Neko ne obraća pažnju na vaš poslovni autoritet ili komentare koje upućujete. Potrebno je da uspostavite bolji model uspješne komunikacije.

Vodolija

U emotivnom smislu smeta vam saznanje da voljenoj osobi nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost. Nemojte dozvoliti da vas neko obavezuje na saradnju koja ne ispunjava vaše kriterijume i očekivanja.

Ribe

Planirajte susret ili neku atraktivnu zabavu udvoje. Ako ne pokušate, pokajaćete se. Vaša okolina djeluje pozitivno i neko velikodušno ispunjava zahtjeve koje postavljate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana