Evo koji je horoskopski znak najbolji u krevetu

Agencije
Evo koji je horoskopski znak najbolji u krevetu
Evo koji je horoskopski znak najbolji u krevetu

Ovo su osobine znakova zodijaka. Možete tu svašta da pročitate...

Ovan

Ovnove mogu poželeti mnoge žene, ne samo zbog izgleda, lipepih manira, već i zbog temperamenta. Nažalost mnogima ostaje nedostupan. Kao što mnogo traži od sebe, tako mnogo traži i od partnerke.

U društvu treba da je dama, u kuhinji kuvarica, a u krevetu ljubavnica. I žene Ovnovi od muškaraca traže da im odgovaraju i fizički i duhovno. U seksu su nestrpljivi, agresivni. Sve hoće sad i odmah, pa i seks. Osvajaju pogledom, brzim spontanim nastupom, pozom. Vole seks bez predigre, ekscentrične poze. Ljubav ne pokazuju riječima, već djelima.

Poljupci Ovna su brzi i strastveni, prepuni zadovoljstva, koje kratko traje.

Bik

Uzimaju od života sve radosti i čulna uživanja, nesebično se trošeći. Njihova deviza je 'poslije mene potop'. Riječ ljubav pišu velikim slovom i traže partnera sa kojim mogu da ostvare bliskost. Za njih su jako važni ljubljenje, predigra i seks. Vole poklone, intimnu atmosferu, padaju na muziku, piće.

Vaši poljupci zarobljavaju, nježni su i mogu trajati satima i satima...

Blizanci

Blizanci se trude da svoje ideje plasiraju svuda, pa čak i u ljubavi. Stalno su u potrazi za najboljom varijantom. Na tom planu ostaju vječno mladi do same starosti. Oni ne znaju da mrze, ali im ni ljubav nije duboka. Njih ne zanima eros već površan flert i brzo su zadovoljeni. Sve rade na brzinu, pa i one stvari. Pravu ženu teško mogu da uzbude i zadovolje.

Poljupci Blizanca su često isprekidani naletima smijeha, kikotanja i smiješnih opservacija.

Rak

Rak je najtajanstveniji znak pod uticajem Meseca. Dok je slobodan ima stalnu potrebu za promjenama i avanturama. U stalnoj vezi je vjeran, ljubomoran, ne ispoljava otvoreno emocije. Traži jakog partnera, koji bi mogao da zadovolji njegove velike intimne potrebe. Pada na muziku, piće, prigušeno svijetlo.

Poljupci Raka su nežni i topli i nikad ne prestaju.

Lav

Lav uvijek i stalno hoće da bude prvi svuda, pa i u ljubavi. Mnogo zahtijeva od drugih ljudi, od samog sebe i od voljene žene. Ako Lav zavoli stvarno, a to se često dešava, on voli duboko, kompletno. Više drži do časti nego do erotike.

Lavovi ljube divlje i neobuzdano... i očekuju aplauz za izvođenje...

Djevica

Djevica nije spremna na razlike, posebno u ljubavi. Njen glavni savetnik u životu je razum. U intimne odnose stupa tek nakon detaljne analize. Eros je bez topline, strast često odglumljena. Od partnera traži više nego što je spremna da da. Velika sreća joj se rijetko smiješi.

Poljupci Djevice su uredni i toliko nježni da ih partner osjeti tek kada prestanu.

Vaga

Vaga vještinu življenja postiže rano. Voli sjaj, raskoš, pa se trudi da nađe bogatijeg partnera. Vjerna je kao partner, tako da nepravdu i nevjerstvo teško prašta. Budući da je duboko emotivna u intimne odnose stupa iz osjećanja. Više je emotivna nego strasna, orgazam doživljava i putem dodira.

Vi ste toliko obuzeti svojim dahom da se teško predajete poljupcu.

Škorpija

Škorpija je simbol strasti, perverzije, ljubomore. Svoj plijen ni sa kim ne dijele, ni od koga ne traže savete. Dobro znaju koliko vrede i šta traže. Njihova ljubav je duboka kao okean, čvrsta kao stena, burna kao planinski potok. Partnera zavode snažnim erosom, ljubav kao i život uopšte vole da osjete do dna. Ali nemojte je slučajno prevariti jer je u trenucima ljubomore spremna na sve.

Vi preskačete poljupce i prelazite na - šta god da vam padne na um.

Strelac

Strelac najviše voli da mašta, planira, putuje, radi, priča, priča, priča. Rano proba 'zabranjeno voće'. Umije da uživa u seksu, kao uostalom u svim područjima života, jer je to najerotskiji znak horoskopa. Prvu ljubav poredi sa drugom, petu sa desetom. Traganje traje cijelog života.

Vaši poljupci su iznenađujući i spontani, tako da onaj koga ljubite stalno želi još.

Jarac

Jarac je realista do srži. Sva nebeska blaga želi da dobije još ovdje na zemlji i zato stvara mali raj, u kome najbolje komunicira sam sa sobom. Ozbiljan je, bez strasti i osmijeha. Kod njega često izostaje vrhunac i zato se ne preporučuje strasnim osobama.

Vaši poljupci su momenti u kojima nadoknađujete zamor i stres koji su se nagomilali tokom dana.

Vodolija

Vodolija je kao prehlada. U vaš život dolazi iznenada, kada se najmanje nadate. Često je ne razumijete i smatrate čudakom. Osjećanja su joj intenzivna, ali ne traju dugo. Njihov eros je romantičan, varaju radi promjene. Partnera mogu da pozajme prijatelju. To su kolekcionari ljubavi i strasti. Zlu ne trebalo, ali i grupni seks kod njih dolazi u obzir.

Vaši poljupci su vlažni i najviše volite da vam oči budu otvorene.

Ribe

Ribe nikad ne umiju da potonu iz prostog razloga što su dobri plivači. A o tome šta misle, šta ih interesuje, šta žele - niko nema pojma. Srce im je meko, osjećanja nježna. Vole da vole i da budu voljene. U ljubavi više daju nego što primaju. Seks im je blag, bez uvoda, eros zagonetan. Traže malo, žrtvuju se mnogo.

Dok se ljubite, vaše oči su prepune zvijezda, vaši poljupci su romantični i dugo traju.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana