TikTok planira veliki proboj u novu sferu

GS
TikTok planira veliki proboj u novu sferu

Pojavili su se izvještaji da TikTok testira igre, u okviru svoje aplikacije u Vijetnamu, a u pitanju je uvertira pred veliki proboj u gejming sferu.Predstavnik kompanije je, za Rojters, potvrdio testiranje HTML5 mini igara.

– Uvijek tražimo načine da ojačamo našu platformu i redovno testiramo funkcije i integracije koje su od vrijednosti za našu zajednicu – rekao je on.

Izvori, koji su upoznati sa ovim planovima TikToka, ukazuju na to da su u planu igre koje će imati reklame, a biće dostupne iz biblioteke kompanije Bitdens.

Navodi se da bi ova opcija mogla da pojača količinu vremena koju korisnici provode u TikTok aplikaciji.

TikTok je prošle godine objavio partnerstvo sa kompanijim Zinga (poznatoj po igri Farmvil), na kreiranju Disko Loko 3D igre. U pitanju je HTML5 neprekidni “raner” koji bi mogao da radi u okviru aplikacije. Sada izvještaji sugerišu da je to samo početak TikTokovih gejming ambicija.

Pored toga, TikTok testira i softver za striming igara, sa svojom Lajv Studio opcijom za PC. Takođe je određenim kreatorima omogućeno da dodaju više interaktivnosti, preko mini aplikacija u video klipovima

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana