WhatsApp konačno dobija opciju koju su svi čekali

GS
WhatsApp konačno dobija opciju koju su svi čekali

WhatsApp je objavio željno iščekivanu funkciju, koja korisnicima omogućava da uređuju svoje poslate poruke (Edit).

Pomenuta funkcija je najavljena prošle godine, a trenutno je dostupna beta testerima za WhatsApp Web. Očekuje se da će svim korisnicima biti dostupna u budućem periodu.

Potez predstavlja dio WhatsApp ovih aktuelnih napora da poboljša svoju platformu i zadovolji zahtjeve korisnika.

Prema navodima sajta WABetaInfo, edit funkciji uređivanja poruka može da se pristupi iz meni opcija za bilo koju tekstualnu poruku. Korisnici koji izaberu ovu opciju biće upućeni na to da "edituju" poruku u novom prozoru. Uređena poruka će biti ažurirana za sve u četu, ukoliko imaju najnoviju verziju WhatsApp-a.

Kako bi se obezbijedila autentičnost razgovora, funkcija stiže sa vremenskim limitom od 15 minuta koliko korisnik ima da edituje poruku. U okviru ovog perioda moguće je poruku urediti više puta, navodi b92

Edit funkcija za uređivanje poruka trenutno je dostupna samo WhatsApp Web beta korisnicima, ali se uskoro očekuje da će je dobiti i WhatsApp  beta Android korisnici.

Očekuje se da će nova funkcija uređivanja poruka (edit) za veb korisnike biti dobrodošao dodatak svima koji su ovu opciju dugo iščekivali i priželjkivali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana