Svi putevi vode u 3D BOX

Agencije
Svi putevi vode u 3D BOX

Banjalučani su nedavno dobili mogućnost da na jednom mjestu izaberu svoj novi smartfon, televizor, pametni sat ili bilo koji Playstation proizvod po najpovoljnijim cijenama u BiH.

To mjesto je 3D BOX šop u tržnom centru Merkator u Banjaluci.

- Od 12. oktobra to je mjesto najpovoljnije kupovine modernih nosivih uređaja, originalne dodatne opreme za telefone i druge tehničke robe najpoznatijih svjetskih brendova. U namjeri približavanja kupcima i pružanja dodatne podrške stalnim korisnicima, 3D BOX je u Banjaluci integrisao poslovanje. Praktično, 3D BOX šop je izrastao u modernu trgovinu sa cjelokupnom svojom ponudom na jednom mjestu. Takođe, dodatno je olakšana i pojednostavljena kupovina na rate. Sva procedura u vezi kupovine na rate sada se završava u 3D BOX šopu, svakog radnog dana do 15 časova – poručuju iz ove kompanije.

S obzirom na uspješno sporovedeno objedinjavanje prodajno-uslužne djelatnosti u Banjaluci, 3D BOX poslovnica u Ulici Jovana Dučića 2 je zatvorena i integrisana u rad 3D BOX šopa u TC Merkator. S druge strane, 3D BOX Playstation šop u Delta planetu nastavlja sa radom, budući da je riječ o prvom specijalizovanom gejming šopu te vrste u BiH.

- Obilježavajući uspješan iskorak u poslovanju, 3D BOX šop je ponudu obogatio najnovijim naslovima PS4 igara, tematski dizajniranim PS4 konzolama i Dualšok kontrolerima. Takođe, u ponudu su uvršteni i novi modeli Samsung, Soni i Filips televizora posljednje generacije, po najpovoljnijim cijenama u BiH – kažu u ovoj kompaniji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana