Skype je nakon 15 godina konačno dobio jednu korisnu funkciju

Agencije
Skype je nakon 15 godina konačno dobio jednu korisnu funkciju
Skype je nakon 15 godina konačno dobio jednu korisnu funkciju

Duže od decenije Skype nije posjedovao opciju snimanja poziva, ali je kompanija Microsoft je najavila da će uskoro korisnici Skype moći da uživaju u ovoj funkciji koja će biti dostupna svima.

U svojoj objavi, Microsoft je prvo predstavio veziju 8.0 za desktop računare, a potom obavijestio sve korisnike popularne platforme za komunikaciju da će uskoro Skype dobiti novu funkciju na osnovu koje će korisnici moći da snimaju pozivea, piše Gazimodo.


Dok je aplikacija već stigla sa novim inovativnim funkcijama, kompanija je kazala da radi na nadogradnji snimanja poziva koja će, kako kažu, stići krajem ljeta.

''Snimanje razgovora u cijelosti funkcioniše preko Clouda, s time da ćete odmah nakon početka snimanja sve u razgovoru obavijestiti da ste razgovor počeli da snimate. Snimanje razgovora kombinuje sve ekrane prisutne u razgovoru, kao i sve prozore koje su korisnici podijelili'', pišu iz Microsofta.

Funkcija omogućava snimanje unutar oblaka, nudeći korisnicima mogućnost pristupu snimljenom razgovoru putem Windowsa, Maca, iOS-a, Android i Linuxa. Nova funkcija stiže krajem jula.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana