Samsung predstavio smartfon Galaksi A31

GS
Samsung predstavio smartfon Galaksi A31

Kompanija Samsung Elektroniks predstavila je novog člana Galaksi A porodice smartfona, a to je Galaksi A31.

Galaksi A31 je pametni telefon koji dolazi sa multifunkcionalnom četverostrukom kamerom, vrhunskim Infiniti displejem, moćnom baterijom od 5,000 mAh koja će trajati čitavog dana i novim, unaprijeđenim, mogućnostima.

Gledajte sve na velikom, vrhunskom, ekranu

Korisnici pred sobom imaju veliki Infiniti displej od čak 6,4 inča. Sadržaj se prikazuje od ivice do ivice, tako da mogu da gledaju omiljene video snimke, igraju igre ili strimuju sadržaj u odličnom FHD+ Super AMOLED kvalitetu. Ekran se nalazi u tankom kućištu od 8,6 mm koje idealno leži u ruci korisnika.

Snimite više uz odličnu kameru

Odlična glavna kamera od 48 MP omogućuje korisnicima da snimaju fotografije i video sadržaj u vrhunskoj rezoluciji. Širokougaona kamera od 8 MP, sa uglom snimanja od 123 stepena dozvoljava korisnicima da snime kadrove šire nego ikada prije, makro kamera od 5 MP pravi sjajne uvećane snimke, dok senzor dubine od 5 MP omogućava Live Focus snimke.

Baterija koja traje

Kada su napolju, korisnicima je potreban telefon koji će raditi tokom čitavog dana. Baterija od 5,000 mAh pruža im mogućnost da strimuju ili dijele sadržaj i igraju igre koliko god žele. Ukoliko je baterija pri kraju, uz brzo punjenje od 15W već za 30 minuta biće spremna za cjelodnevno korištenje.

Više prostora za igru

Galaksi A31 dolazi sa naprednim Okta-kor procesorom, 4GB RAM i AI Game Booster tehnologijom. Takođe, ima 64 GB interne memorije koja može da se proširi do 512GB.

Najviši nivo sigurnosti

U ovaj model je ugrađena Samsung knoks tehnologija koja štiti telefon. Skener otiska prsta pruža visok nivo biometričke autentifikacije, tako da jedino korisnik može da ga otključa dodirom.



Cijena i dostupnost modela A31

Galaksi A31 će u BiH biti dostupan od polovine jula, po početnoj cijeni od 589 KM u crnoj i plavoj boji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana