Preuzmite video-igru gdje je glavni negativac Srbin

G.S.
Preuzmite video-igru gdje je glavni negativac Srbin

Nedavno održani događaj kompanije Ubisoft koji je bio posvećen nadolazećim igrama, protekao je i u znaku darivanja video-igre Watch Dogs 2.

Međutim, nije svako uspio da obezbjedi besplatnu kopiju igre tokom trajanja Ubisoft Forward prezentacije, i to mahom zbog preopterećenja izazvanog velikim brojem igrača koji su pokušali da dođu do igre.

Iz ove kompanije su svijesni nastalih problema za fanove, pa su tako odlučili da besplatno preuzimanje Watch Dogs 2 potraje još neko vrijeme. Nije navedeno koliko će dugo igra ostati dostupna za besplatno preuzimanje, tako da što prije pratite ovaj link i dodajte igru u biblioteku kako bi zauvijek ostala u vašem vlasništvu.

Podsjetimo, radi se o video-igri gdje je glavni negativac Srbin, Dušan Nemec. U pitanju je intelektualac koji se bavi programiranjem, što malo razbija stereotipe o Balkancima kao siledžijama koji radije "misle" pesnicama nego mozgom.

Ubisoft ne dijeli Watch Dogs 2 sasvim slučajno, već u znak otkrivanja datuma izlaska za novu igru u serijalu - Legion, prenosi play.co.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana