Poznajete li neke od najbolje plaćenih freelancer-a iz BiH?

PR
Poznajete li neke od najbolje plaćenih freelancer-a iz BiH?

Svjesni smo činjenice koliko je IT razvijen i kakve mogućnosti nudi u pogledu zapošljavanja. Brojni mladi kadrovi iz Bosne i Hercegovine svoje zaposlenje su pronašli putem platforme kao što je „Upwork". Neki od njih dnevno zarade i prosječnu platu prodajući IT znanje na svjetskom tržištu.

Iako je u susjednim zemljama razvijenija svijest mladih o mogućnostima zarade putem interneta, i u BiH postoje mladi koji zarađuju na ovaj način. Listu najbolje plaćenih freelancer-a iz BiH na Upwork-u koji su zaradili preko 10.000 dolara pogledajte na ovom linku.

Gospodari svog radnog vremena i prostora

Mnogi od njih imaju kancelariju baš kao što je ova na slici iznad. Kako bi bilo da zamislite sebe u skorijoj budućnosti da sjedite na plaži sa laptopom u krilu i obavljate posao koji vam donosi mjesečna primanja hirurga specijaliste.

Ne postoji veliki broj profesija koje pružaju potpunu fleksibilnost u radu, kao što je to rad putem Interneta. Neki od tih profesija su web desinger -i, programeri, grafički designer-i i drugi marketing stručnjaci.

Besplatno info veče za sve Banjalučane koji žele da postanu web designer-i

S ciljem informisanja mladih koji bi željeli da postanu web designer-i, akademija InfoARS organizuje informativno veče na kojem ljudi koji nikad nisu imali dodira sa tehnologijom mogu saznati kako da se prekvalifikuju u web dizajnere. Takođe za studente koji studiraju tehničke fakultete, biće organizovano besplatno testiranje nivoa znanja iz tehnologija kao što su HTML i CSS.

Master kurs web design-a InfoARS akademije je namjenjen svima onima koji žele da unaprijede karijeru i prva je odskočna daska koja vodi ka stručnosti u oblasti web programiranja. Vještinu izrade modernih web sajtova možete naučiti na ovom kursu bez prethodnog dizajnerskog iskustva za samo pet mjeseci.

Ukoliko želite saznati više o zanimanju budućnosti, te čuti iskustva uspješnih polaznika prijavite se putem ovog linka. Info veče će se održati u petak, 14. juna 2019. godine u prostorijama Akademije, na adresi Carice Milice 43 u terminu od 18 časova.

Dodatne informacije možete dobiti putem emaila [email protected]  ili broja telefona 066/996-688.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana