PES je sada eFootball, postaje besplatan za igranje

GS
Foto: Tviter

Ako ste mislili da je prelazak na novi pokretački endžin iza najnovijeg PES ostvarenja jedina promjena u čuvenom serijalu, varate se. Velike promjene su na vidiku za fanove.

Za početak, odnosno ono što će najviše zainteresovati fanove, ovaj sportski serijal će postati potpuno besplatan za igranje. To znači da nema naplaćivanja od 60$, i igra će biti isključivo digitalnog formata. Sa prelaskom na free2play model, mogu se očekivati mikrotransakcije, ali i redovno dodavanje novog sadržaja u vidu modova igranja i sličnog.

Sljedeća stvar, ime PES možete slobodno da zaboravite, pošto je sada čisti naziv eFootball, bez ikakvih dodataka. eFootball će izaći ove jeseni i to za PC, konzole i mobilne uređaje sa omogućenim krosplejom.

Datum izlaska je 30. septembra sa 9 dostupnih timova,a predstavljen je i zanimljivim trejlerom koji otkriva delić gejmpleja u Unreal Engine-u.

Konami obećava da će stanje sadržaja biti radikalno ispravljeno tokom jeseni, kada će biti dodati brojni modovi igranja, Creative Team opcija i još klubova.

Prvi klubovi koji će biti dostupni za igranje su:

    Arsenal
    Barcelona
    Bayern Munich
    Corinthians Paulista
    Flamengo
    Juventus
    Manchester United
    River Plate
    São Paulo

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana