Korak dalje: Tinder uvodi opciju video poziva

GS
Korak dalje: Tinder uvodi opciju video poziva

Tinder je objavio da će kasnije tokom godine objaviti veliku nadogradnju za svoju popularnu aplikaciju, i to će biti video pozivi.

Ovo je ogromna nadogradnja, s obzirom da Tinder ima milione korisnika, i da video pozivi mogu biti vrlo korisni za sve njih.

Svi se trenutno pitaju kako će Tinder rešiti problem uznemiravanja i zloupotrebe kada se uvede video chat, navodi PC Press. Pretpostavlja se da rade na sistemu ranog otkrivanja uvredljivih slika. Korisnici će takođe morati da mjenjaju svoje navike, i da će video pozivi biti uobičajena stvar umjesto tekstualnih poruka.

Iz kompanije su takođe objavili i statitističke izveštaje za prethodni period tokom epidemije virusa korona, u kome je dostignut porast korišćenja ove aplikacije, i to kod žena mlađih od 30 godina, za ukupno 37%.

Broj poruka u toku dana povećan je za oko 27%, gledajući globalno. Iako ovi brojevi pokazuju pozitivan rast, primjećen je pad broja korisnika u odnosu na februar, odnosno vrijeme prije krize. Kako se vanredne mere ukidaju, tako se primjećuje i porast upotrebe aplikacije i razmjena poruka u svim regionima svijeta, zaključuje PC Press.

(B92)
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana