Konkurs za sve bh. blogere

M:tel
Konkurs za sve bh. blogere

Internet je danas moćan kanal putem koga baš svi možemo izraziti svoje emocije, stavove ili pokazati talenat, a da je to odmah dostupno velikom broju ljudi. Jedna od mogućnosti za promociju svojih interesovanja, znanja ili pak hobija putem globalne mreže jeste pisanje bloga.

U svijetu je ova vrsta autorskog izražaja veoma popularna i postala je uobičajena forma 'vođenja dnevnika'. U BiH, takođe, postoje autori čiji blogovi su postali veoma praćeni i čitani.

Da bi dao podršku blogerskoj sceni, kao i ohrabrio one koji razmišljaju da započnu svoju blogersku karijeru, m:tel je otvorio konkurs za sve bh. blogere. U okviru konkursa pod nazivom „m:bloger" možete izabrati jednu od ponuđenih tema o kojoj želite da pišete, i to: „Tehnologija", odnosno tekst na temu modernih tehnologija i telekomunikacija, „Heroji iz komšiluka", koja se tiče humanitarnih inicijativa, pomoći ugroženima kategorijama i manjinskim grupama, te „Promocija pravih vrijednosti", gdje se obrađuju teme iz kulture, umjetnosti, obrazovanja, sporta i ekologije.

Svakako, za najbolje tekstove, odnosno njihove autore, m:tel je pripremio vrijedne novčane nagrade, 3.000 KM za osvojeno prvo mjesto, 2.000 KM za drugo mjesto, te 1.000 KM za osvojeno treće mjesto. Takođe, najboljima m:tel nudi i saradnju u periodu od godinu dana, i to na način da im omogući pristup širokoj čitalačkoj publici svog korporativnog bloga, na čijoj adresi se svi detalji u vezi sa ovim konkursom i nalaze. Upravo na tom, veoma posjećenom blogu, autori će moći da predstave svoje tekstove, te da steknu prve, odnosno nove fanove svojih blogova.   

Konkurs „m:bloger" će trajati sve do ponoći 31. avgusta 2016. godine, a da biste učestvovali u njemu potrebno je da ste državljanin BiH, stariji od 18 godina, te da na konkurs pošaljete tekst koji nije prethodno objavljivan.

Važno je reći i to da će svi autori koji svoje tekstove pošalju na ovaj konkurs, imati jedinstvenu priliku da učestvuju na predavanju koje će za njih organizovati kompanija m:tel, a na kojem će predavači biti uspješne ličnosti iz regionalne blogosfere, kada će biti upriličeno i proglašenje najboljih izabranih blogova.

Sve detalje u vezi sa konkursom „m:bloger" možete pronaći na adresi blog.mtel.ba/mbloger

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana