Instagram dobija novu funkciju – neki je već koriste

B92
Foto: Ilustracija

Meta svakodnevno nadograđuje svoje aplikacije novim funkcijama i karakteristikama. Jedna takva uskoro stiže na Instagram.

Instagram razvija novu funkciju koja se naziva "Najnovija deljenja" (Latest shares), kako bi pojednostavio proces pronalaženja i ponovnog deljenja Reelsa, koji su prethodno poslati prijateljima u direktnim porukama (DM).

Ova informacija je prvobitno procurila na Twitteru, da bi nakon toga isto potvrdio portparol kompanije Meta za TechCrunch.

Fotografija podeljena na Twitter nalogu Digital Algar, prikazuje da se funkcija Latest shares pojavljuje na vrhu DM-a. Prema izvještaju TechCrunch-a, koji citira Meta-u, kratki video koji je deljen više puta pojaviće se samo jednom, sa avatarom posljednjeg primaoca.

Ono što ostaje nejasno za sada jeste da li će funkcija "Najnovija dijeljenja" uključivati i objave koje nisu Reels. Još uvijek nema informacija o tome kada će ova funkcija biti dostupna većem broju korisnika Instagrama, jer je trenutno dostupna samo manjem broju testera.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana