Ilon Mask otkrio šta misli o Vestovom ponašanju: Neka se kandiduje za četiri godine

G.S.
Ilon Mask otkrio šta misli o Vestovom ponašanju: Neka se kandiduje za četiri godine

Osnivač Tesle i Spejs Iksa Ilon Mask je u intervjuu za Njujork Tajms otkrio šta misli o kandidaturi Kanjea Vesta za predsjednika, kao i o tome kakve mu je savjete dao nakon što ga je podržao u utrci za predsjedničku fotelju.

Mask je istakao kako se potrudio da objasni Vestu da je najbolje da se kandiduje 2024. godine. Dodao je kako repera poznaje već deset godina, kao i da je pratio niz njegovih zabrinjavajućih objava na Tviteru.

"Nakon što je objavio nekoliko tvitova poslao sam mu poruku da vidim da li se osjeća dobro. Rekao sam mu da su ljudi zabrinuti. Nekoliko minuta nakon toga me nazvao i činilo se da je sve kako treba. Čak me pozvao i preko videopoziva, pokazao mi da je u Vajomingu s prijateljima, sve se činilo uredu. Ali s druge strane, zvuči kao da baš i nije. Čini se da postoji dosta problema", objasnio je Mask.

Podsjetimo, Vest je proteklih nekoliko sedmica u fokusu javnosti, što zbog najave da se pridružuje utrci za predsjednika, što zbog niza tvitova u kojima govori o supruzi, njenoj majci, svom psihičkom stanju...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana