Facebook se izvinjava, problem “100 odsto riješen”

Agencije
Facebook se izvinjava, problem “100 odsto riješen”
Facebook se izvinjava, problem “100 odsto riješen”

Kao što ste, najvjerovatnije, i sami primjetili, Facebook je juče tokom popodneva imao problema sa slanjem fotografija i video snimaka.

Problem je u najvećoj mjeri pogodio korisnike širom Evrope i Sjedinjenih Američkih Država.

Rano jutros iz Facebooka su, na zvaničnom Tviter nalogu, objavili da su svi problemi, koje su u srijedu, osim Facebooka, imali i korisnici WhatsApp i Instagrama, uspjeli da riješe.

“Privatni i poslovni korisnici imali su problema sa uploaudom ili slanjem fotografija, video snimaka i ostalih fajlova na naše aplikacije i platforme. Problem je riješen. Trebalo bi da smo 100 odsto u funkciji za sve korisnike. Izvinjavamo se zbog neprijatnosti”, navedeno je objavi.

Problem sa nemogućnošću uploada fajlova, primjećen u srijedu popodne, trajao je nekoliko sati. Sajt Downdetector navodi da su se problemi pojavili oko 15 sati po srednjoevropskom vremenu.

Korisnici su, u komentarima, primjećivali da su ovakvi slučajevi u posljednje vreme, kada su Facebookove platforme u pitanju, sve su učestaliji. Takođe, korisnici su se žalili i da im direktne poruke kasne ili da ne mogu da ih pošalju.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana