EA Motive razvija igru Iron Man

GS
Foto: Ilustracija

Kompanija EA i Marvel rade na svojoj prvoj zajedničkoj igri, a to je Iron Man .

EA Motive Studio završava rad na rimejku igre Dead Space, ali razvija i druge projekte. Sada je EA potvrdio da se Motive udružio s Marvelom u cilju razvoja igre.

Iako je igra u ranoj fazi razvoja, kompanija je ipak otkrila nekoliko detalja. To će biti single-player akciono avanturistička igra u trećem licu s originalnom pričom. Ideja je da igrač "osjeti kako je zapravo biti Iron Man".

EA tim radi na radi na projektu predvođen Olivierom Proulx-om, koji je bio viši producent prošlogodišnje iznenađujuće sjajne igre Marvel's Guardians of the Galaxy. Prolux  je takođe radio single-player dijelu igre Marvel's Avengers tako da mu Iron Man nije nepoznanica.

"Imamo sjajnu priliku da napravimo novu i unikatnu priču koju ćemo moći zvati svojom. Marvel nas ohrabruje da napravimo nešto svježe", kazao je Prolux .

Iz kompanije EA tvrde da igra Iron Man označava početak partnerstva s Marvelom jer će postati prvi od nekoliko naslova koji će biti plod ove saradnje. Spekuliše se da će jedan od tih naslova biti i igra Black Panther, prenosi Kliks.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana