Activision donosi igru Call of Duty: Warzone na mobilne uređaje

Kliks
Foto: printskrin

Kompanija Activision je potvrdila da će se njena igra Call of Duty: Warzone pojaviti i na mobilnim uređajima

Iz Activisiona su poručili da pripremaju potpuno novo iskustvo igranja na mobilnim uređajima koje će donijeti uzbudljivu, fluidnu i veliku akciju Warzonea igračima koji su u pokretu.

Igra je navodno razvijena pomoću vrhunske napredne tehnologije i dizajnirana da zabavlja gamere širom svijeta u narednim godinama. Ipak, razvoj je još uvijek u ranoj fazi, tako da najava ne uključuje skrinšatove i klipove. Takođe, kompanija još uvijek zapošljava određene stručnjake koji će raditi na razvoju igre.

Osim toga, nije poznato ni da li će samo korisnici mobilnih uređaja moći igrati jedni protiv drugih kao što je slučaj u igri Apeks Legends Mobile ili će pak biti omogućen cross-platform play kao što to nudi mobilna verzija Fortnitea.

Mobilne verzije popularnih pucačina mogu biti izuzetno profitabilne, a to u Aktivisionu vrlo dobro znaju zahvaljujući igri Kal Of Duti: Mobile razvijenoj u saradnji s kompanijom TiMi Studios koja je u vlasništvu Tencenta. Gaejmeri su od 2019. godine u igri potrošili 1,5 milijardi dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana