„Ševrolet“ u vrh liste čekanja za novi model „korvete“ stavio veterana iz Drugog svjetskog rata

Agencije
„Ševrolet“ u vrh liste čekanja za novi model „korvete“ stavio veterana iz Drugog svjetskog rata

Lista kupaca koji strpljivo čekaju svoj primjerak „Ševroletovog“ modela „korveta C8“ je prilično duga, a jedan 95-godišnji muškarac je pomjeren u vrh liste te je već dobio automobil.

Pandemija virusa kroona i štrajk su razlozi kašnjenja isporuka ovog modela zbog čega postoji lista čekanja, ali su iz „Ševroleta“ 95-godišnjem ratnom veteranu iz Drugog svjetskog rata javili dobre vijesti.

Zbog svojih zasluga u ratu Bobi Karson je pomjeren na osmo mjesto liste čekanja te je već dobio svoj automobil. Karson je bio učesnik Drugog svjetskog rata te se kao tinejdžer borio u Njemačkoj krajem rata 1945. godine.

Do sada je imao sedam primjeraka modela „korvete“, a sada je dobio osmi. Automobil bijele boje mu je isporučen u Nacionalnom „korveta“ muzeju samo 30 dana nakon što ga je naručio.

Na objavljenom snimku se vidi kako Karson u društvu radnika muzeja razgleda svoj novi automobil koji ubrzava od 0 do 100 kilometra na čas za tri sekunde.

Karson sa 95 godina izgleda veoma dobro. Njegovi automobili ne stoje u garaži, nego ih svakodnevno vozi po Džordžiji, a tako će biti i s novim.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana