Reno pripremio još jedno posebno izdanje modela Tvingo

GS
Foto: Ilustracija

Twingo Urban Night sa sobom donosi posebne 16-inčne aluminijske felge i zanimljive aplikacije po karoseriji.

Renoov gradski model koji se u trećoj generaciji istakao zanimljivim konceptom pogona i smještaja motora (sve nazad) uskoro će u penziju, ali su u francuskoj automobilskoj kompaniji odlučili da ga prije odlaska sa scene još jednom ponude u posebnom izdanju koje se ovaj put krije iza naziva Urban Night.

Postavljen na jedinstvenim crnim 16-inčnim aluminijskim felgama i ukrašen nekolicinom aplikacija kojima se ističe od standardnog modela, Twingo Urban Night moći će da se dobije u jednoj od četiri ponuđene boje karoserije (Kristal bijela, Kvarc bijela, Moon siva i Dijamandsko crna).

Među standardnom opremom je kamera za pomoć prilikom vožnje unazad, bežično punjenje mobitela i navigacioni sistem, a oznake posebnog izdanja vidljive su i na mnogobrojnim mjestima u kabini u kojoj dominiraju tamne boje.

Renaultovog 3,6 metara dugog predstavnika iz A segmenta i u ovom slučaju pokreću poznati trocilindarski benzinski motori sa i bez turbopunjača snage od 65 do 92 KS, a posebno izdanje može se naručiti i u kombinaciji koju pokreće samo struja. Početna cijena u Francuskoj iznosi 17.300 eura

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana