Pogledajte kako izgleda osvježeni BMW M5 sa M Performance komponentama

GS
Pogledajte kako izgleda osvježeni BMW M5 sa M Performance komponentama

U BMW-u nisu gubili vrijeme, pa su odmah nakon nedavno predstavljene redizajnirane Serije 5 (zaključno s najsnažnijim modelom M5) kupcima ponudili bogat asortiman komponenti iza kojih stoji M Performance odjel.

Kupci redizajnirane Serije 5 (bez obzira na izbor karoserije) koji su spremni za dodatna izdvajanja mogu računati na M Performance prednji i zadnji spojler, masku hladnjaka, zadnji difuzor, obloge pragova, kućišta retrovizora...a sve karoserijske komponente napravljene su od karbona.

Promjene u unutrašnjosti uključuju drugačiji multifunkcionalni upravljač, karbonske polugice za izmjenu stepeni prijenosa, papučice od nehrđajućeg čelika i posebne tepihe.

Još kapacitetnije kočnice, tamne 20-inčne ojačane aluminijske felge, otvoreniji izduvni sistem i dorađen ovjes s kojim je pod bliži tlu dodatnih 20 milimetara komponente su iz M Performance odjela koje su rezervisane samo za kupce BMW M5 i M5 Competition, a "tačka na i" su aplikacije na karoseriji u bojama koje godinama predstavljaju čuveni BMW-ov M odjel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana